Sezeniniz Merhaba güzel anneler haftaya girdim hala iştah sorunu yaşıyorum hiç bir şekilde mide bulantım falan olmadı sadece 8 haftalıkken 2 hafta yaşadım sonra geçti ama iştahım yok yemek yiyemiyorum meyve yiyemiyorum ama bebeğimin sağlığı çok şükür güzel. Doktor açılır demişti ama hala aynı bu durumu yaşayan var mı ?
UrazyadaMasal Sezeniniz 21 haftadayiz hala canım hiç bişey yemek istemiooo arada tatlı istiyor birde kraker tarzı şeyler köfte tavuk et yiyemiyorm. İlkinde olmamıştı. Buda böyle bir hamilelii demekki diyorum ☹️
Sermec27 Sezeniniz ben de 18+6 haftalık hamıleyım pek iştahım yok ama yumurta peynir zeytin badem muz elma arada süt sebze agırlıkkı yirorum şimdilik 2 3 gün ileride gözüküyor inşallah böyle de devam eder 🤲🥰
Sezeniniz UrazyadaMasal böyle devam ettikçe vicdanım hiç rahat etmiyor doktor ne kadar sağlıklı desede birşeyler yemek istiyorum ama olmuyor kendimi kötü hissediyorum
UrazyadaMasal Sezeniniz benim bebiste 1 hafta önde hep canım o yüzden artık yiyebildiklerimi yiyom muz süt ceviz vs
Sermec27 Sezeniniz ben arada kırıyorum arada haşlıyorum ilk 12 hafta yiyemedim ay son 7 haftadır yiyorum 🥰