karanim24 Merhaba herkese. 28. Haftadayım sizce hastane çantasını ne zaman hazırlamaya başlamalıyım? Ve hala çok eksiğim var sadece kıyafetleri tamam onun dışında alınacak şeyler var. Siz ne zaman hazırladınız çantanızı
Ayseege6156 karanim24 ben herşeyimi aldım dolapta dıruyorlar 37 olucam neredeyse hala hasır değil çanta yıkama ütüleme bitti ama sadece çantaya koyma kaldı bakalım yaparım bi gün 😅
Beyzan karanim24 kesinlikle tam zamanı çünkü 30 dan sonra çok ağırlaşıyor insan. Çantayı koy bir kenara elinde olanları koy yani bebeğin kıyafeti varsa onu koy. İlla tas tamam olacak diye bir şey yok insanın aklına bazen sonradan geliyor bazı şeyler hem de acil durumda ne kadar hazır olursa o kadar kâr
Cambardak karanim24 32 de yaptım ki bu haftaya kadar herşeyi almıştım yıkama ütüleme işi vardı onuda tamamladım ama dr herşeyini hazırla bebek aşagıya dönmüş kanala girmiş dedi hazırlıklı olmayız bende hemen tamamladım. Yine de erken ama tedbirli olmak iyidir
fatosd84 Ayseege6156 baya geç kalmışsınız ben 38 de doğurdum suyum geldi bi anda hatta daha işlerim bitmemişti bi de
Haticefrn Ayseege6156 ben de 36oldıö eksiğim yok ama yıkayıp ütülenmeyi bekliyorlar Baya rahatız 😅bebişimin de şimdilik gelmeye niyeti yok gibiii
Sen1meleksin karanim24 33 de herşeyi yıkadım üyüledim 34 de başladım hala tam olmadı ekliyorum eksiklerimi falan aldıkca.36 haftalık olduk. Bebek bezimiz kaldı bi😃
Ayseege6156 fatosd84 evet farkındayım hakkısınız ama hayatım boyunca hep rahat bir insandım bundada öyle davranıyorum sanırım 😅 bu arada ikidir ağrıdan doktora gidiyorum yalancı sancı çıkıyor dönüyoruz 😅 inşallah yapıcam bu hafta annemi bekliyorum gelsin de
istanbul3434 karanim24 gercej anlamda agirlasmam, artik hicbir is yapmam mumkun degil noktasina gelmem 35. haftayi buldu. 30-35 arasi tum hazirliklarinizi halledin. Ben 34e kadar hallettim cantayi
ElaCAN07 Haftadayım yıkadım ütüledim herseyini aldık ama hazırlamadım bu hafta hazırlamayı düşünüyorum 😊
Babyaren karanim24 28 biraz erken gibi geldi bana. Ben 34 haftalığım daha dün hazırladım. Ben doktoruma sordum bi sıkıntı yok şimdilik gerek yok demişti :)
karanim24 Babyaren 28. Haftada hazırlayacağım demedim zaten :) 28. Haftamdayım ne zaman hazırlamalıyım? Dedim 💋
Babyaren karanim24 pardon o halde yanlış anladım ben :) fikrimi paylaşmam gerekirse bence şuanda tam alışveriş zamanındasınız eksikleriniz varsa tabiiki bu haftalarda tamamlamanızı tavsiye ederim 30 dan sonra da çantayı hazırlarken herşeyiniz tam olur ve rahat edersiniz :) sağlıkla gelsin bebişiniz 😌