Ohaezgi Babyshark benimde kafası aşağıdaydı canım 29.haftadan itibaren normal düşünüyosan bebek ne zaman isterse o zaman gelicek erken doğum riskin yoksa 38den sonra gelebilir
mavibahar Babyshark nişan yada su gelmesi gerek. Ondan snr da 2 gün ile 1 hafta içinde sancınız başlar.
mavibahar Babyshark 32. Haftadan snr doktorlar ufak hareketler veriyor. 36 dan snr da çömelme, merdiven inip çıkma ve daha uzun yürüme gibi şeyler yapmaya başlıyorsunuz. Erken değil gayet normal. Yavaş yavaş kendinizi çok yormadan başlayın bence 😊
Senanurtuna Merhaba hanımlar instegram da bebek kapı süsü normal kapı süsü bebek hediyelik eşyalar bebek kapı süsü yapıyorum sizler de sipariş vermek isterseniz hediyelik_ureticisi sayfama beklerim
Ebru-1990 mavibahar benim ilk hamileliğimde ne nişan nede su gelmedi sancıyla başladı 🙄 kişiden kişiye değişiyor herhangi bir sıralamaya şartlamamak gerek bence 😬
Ebru-1990 Babyshark herkesin farklı olur ben şuan 3.bebeğime gebeyim 34 haftalık hepsinde hamilelik doğum süreci farklı yaşandı yani her doğum kendine özel ☺️ Doğum başladığında anlamamanız mümkün olmuyor 😁