Zehra_001 Bugün doktoruma bebeğin saçları var mı dedim çok çok az dedi nerdeyse yok dedi. Sizce saçı az olan bebek sarışın mı olur ya da çok esmer olabilir mi? 😂 Ben sarışınım eşim esmer merak ediyoruz işte can sıkıntısı
minnakmina Zehra_001 bebegimin saçı yoktu esmerdi genetikle alakalı ben kumral eşim Esmer tamamen babasına çekmiş
MehZey Zehra_001 tuhaf bir soru 😃 benle eşim birbirimize bakıp bebek bize çekerse güzel olur diyorduk hergun gel gör ki parmakları amcası saçları öteki amcası burnu babası kulakları anası ortaya karışık bişey oldu 😂
Rinesmi Zehra_001 haha benim bebegimin de saclari cok az dogdu ve sapsarı😅 isin tuhaf yani ben cok esmerim. Ama esim sarisin oldugu icin direk ona cekmis. Hic ihtimal vermiyordum ben sarisin olacagina,kendimi esmer bebege sartlamisim hep dusuk ihtimal diye🤣
Rinesmi Zehra_001 evet sapsari bir bebek dogdu,hatra bir sure benim olduguna inanamadim. Yok ya benden bu kadar sarisin bir bebek cikmaz dedim🤣🤣
Nur000 Zehra_001 baya saçlı doğmuşum ben. Altin gibi sarı saclarim vardı bebeklikten 10 yaşa kadar sonra kahverengine döndü
Zehra_001 Rinesmi Valla insan merak ediyor ben de diyorum esmer babanın sarı çocuğu olur mu diye ama bakalım 😂
Betul-35 Zehra_001 doktor da bana bebek çok saçlı olacak dedi ama ben de eşimde sarışınız ne yani benim bebek esmer mi olacak çok saçlı diye 😁
Rinesmi Zehra_001 aslinda son yillarda dogan bebeklerim cogu sarisin oluyor anne,baba esmer olsa da. Oyle cok arkadasim var tanidigim. Yedigimiz ictigimizden mi bilmiyorum ama olabiliyor yani. Hic belli olmaz sizin de o yüzden 😁
bebekmuhendisi Ben açık kumral renkli gözlüyüm eşim baya bir esmer oğlum kumral renkli gözlü ama siması direk eşim
bebekmuhendisi Zehra_001 eşimin dayısı yeşil gözlü bi arkaşdamının eşide kendinde koyu kumral çocukları baya sarışın mavi gözlü kayınbabası öyleymiş