Esradiyorkii Haftamda erken doğum yapmak zorunda kaldm suyum azalmştı tamamen kalmaynca aldı doktor. Varmı aranızda bu haftalarda doğuran neler yaşandı ? Nasıl geçti
Imanzmngl Esradiyorkii Allah yardimciniz olsun ben onceki gebeligimde erken dogum yaptim ama benimki daha kucuktu 24tu. Bebeginizin durumu nasil kac kilo dogdu?
Nzlefe Esradiyorkii durumu nasıl bebeğinizin benimde su azalma korkum oldu sürekli kontrol altındayım
Bbusraaa EsradiyorkiiEğer yorulduysanız ondan kaynaklı olabilir.Yemek,tatlı tüketip sola yatın birde konuşun ☺️ İçiniz rahat etmezse gidin ama
Nesringurkan Benimde 30 haftalik olmasi gerekiyo 28 haftada kalmis gelismemis suan 1223 gr erken dogum olcak 12 sinde konturolum var dogsa Yasarmi korkuyorum
Esradiyorkii Nesringurkan Allah büyük bol dua et yat sürekli eğer suyun geliyorsa tavsiyem hastanede yatıp takip altnda kal tutabldikkeri kadar tutarlar içinde
Nzlefe Esradiyorkii bencede düşünme rabbim sağlık hoşluk versin inşallah evladınla evinize gitmeyi nasip etsin
Nesringurkan Esradiyorkii Suyum gelmiyo cok sukur Ayin 12 sinde gidicem konturole insallah duzelir yoksa ciger gelistirici igne yapilcak