gamzealtun8 17+5 teyim ara ara karnım o kadar kaşınıyorki aşırı kaşımak istiyorum karnım ve çevresini doktorum çatlama olucak olabilir dedi badem yağı yada zeytinyağı kullan dedi anneler sizler neler kullandınız🙏🏻🤷🏻♀️
Tugceonur gamzealtun8 badem yağı ,kantaron yağı , kakao yağı kullandım yine çatladım genetik ne yaparsanız yapın çatlıyorsunuz 🤭 31+2 haftalığız bu hafta başladı
babyberry gamzealtun8 badem yağını doktorum hiç önermedi hem tüylenme hem de kararma yapıyor dedi lierac kullanıyorum gün içinde de çok kaşıntım olduğu için sensiderm verdi iyileşene kadar
Meryemm1212 gamzealtun8 sert sert değil de avucunuzun içiyle ovalayarak kaşıntıyı geçirmeye çalışin ben de öyle oluyorum hemen nemlendirici sürüyorum biraz rahatlıyor
Vosvosgil Ben 26 haftalık hamileyim sabah ve akşam lierac çatlak karşıtı kullanıyorum gün içindede bebek yağı kullanıyorum doktorum dogal yağlsr da kullana bilirsin dedi ama ben tercihimi bebek ysğı olarak kulllandım
BebegimleYeniHayat_34 Vosvosgil bende kullandım liarac ama hiç fayda etmedi o iç karnıyla ilgili kişinin yani çatlayacağı varsa naparsanız yapın yine çatlıyor malesef
gamzealtun8 Tugceonur çatlaması çok önemli değil onu sorun etmiyorum da beni zorlayan kaşıntı kaşırken zarar vericem diye çok korkuyorum çünkü
Vosvosgil BebegimleYeniHayat_34 evet herkes öyle diyo bizim ailede genetik ama henüz olmadı çatlagım bakalım ilerleyen zamanlarda ne olcak
Vosvosgil gamzealtun8 ben dalin kullanıyorum önemli olan zaten nemlenmesi bi zarar olcagını düşünmüyorum sonuçta bebiş yağı olmaz yani ☺️☺️