Merve9695 Kızlar Kayseri’de detaylı ultrasona gitmek istiyorum özeller çok pahalı şehir Hastanesi’ne giden var mi hemen randevu veriliyor mu yada özelde ne kadara muayene oldunuz acaba şimdiden teşekkürler 🌿
Mk3804 Merve9695 ben sehir hastanesinde cektirdim bu hafta sonraya randevu verdiler bence özele o kadar para vermektense bebişimin farklı ihtiyacını karşılarım
Buketg13 Merve9695 ben şehir Hastanesi’nde yaptırdım erzat toprak . 40 45 dk sürdü bebeğim yüzünü açmadı bıkmadan inceledi sağolsun bilgi vererek yaptı . Ama randevuyu zor almıştım gününe yakın değil de aylar önce alınması gerekiyor ama boşluk olabiliyor yinede
Geberikhamile Buketg13 randevuyu nasil aldınız? Önce kadin doğuma mi gorundhnuz yoksa direk oraya mi randevu aldiniz
Merve9695 Sumisalii Züleyha güzele gidiyorum o da Mahmut tuncay özgün e yönlendirdi ama fiyat için 550 lira dediler
edasaribek sehir hastanesinden hic memnun kalmadm 550tl ye tuncay özgün beye gittim prof. ve fotograf cd hersey verdi 2.5 saay sürdü damarlarina kadar inceledi