Anne12-3 Kızlar 30.haftamızdayız sanki gebelik basındaymışım gibi mide bulantıları mide eksimeleri tekrar başladı 😑😑 sizde neler neler oluyor son dönemde
ktnzehra49 Anne12-3 bebek doğum pozisyonuna giriyo yavaş yavaş ayaklar yukarda olunca öyle oluyo benimde 30 dan sonrası çok zordu ve 41 haftada doğum yapmıştım 🥰 şimdi yine hamileyim ve bulanmak istemiyorum
Zala Anne12-3 bizde de durum aynı. Halsizliğim ve gün içinde aniden basan uyku halleri de ayrı. Sanki yeni hamile kalmış gibiyim 😂
Minigim20 Anne12-3 yalnız değilsin canım bulantı halsizlik gece uykusuzluk bel sırt ağrıları iştahsızlık sanki yeni güncelleme geldi vücuduma 30 hafta ile birlikte
Anne12-3 ktnzehra49 maşallah ne güzel valla 2.ncisi de geliyor valla şikayet etmek değilde genede anne olmak çok güzel
maviruya Anne12-3 Ani gelen mide bulantıları, tuvalete gitme sorunu, hamileliğin başında olduğu gibi uyku hali ama ağrı sızıdan asla uyuyamama oyy oyy son zamanlar geçmez diyorlardı da heyecandan sanıyordum meğerse ağrılardan falan geçmiyormuş zaman 😂😂
Anne12-3 maviruya ben pskolojık yada heyecandan olduğunu sanmıyorum herkezde farklı sekılde belirtiler ilerliyor benımde basında cok mıde bulantıları vardı yemek bıle zor yerdim sımdı başa sardı mıdem kalkıyor devamlı
ktnzehra49 Anne12-3 anne olmak dünyanın en güzel şeyi 🥰 kızım daha 9 aylık istemeden oldu bu gebelik yeni öğrendim sayılır başta çok üzüldüm ama şimdi alıştım gibi kızım 1 buçuk yaşına gelince kardeşi olacak abla olucak miniğim 🥰🥰🥰
Huris53 Anne12-3 ayy bende öyleyim iyi olacağıma daha kötü oluyorum sanki, ağlama krizleri mide yanmalari, sancılar, ağrılar sonu gelmiyor sanki
Anne12-3 ktnzehra49 dünyanın en güzel şeyi anne olmak bence olsun allah nasıp etmıs sana 2.nci de sağlıkla doğsun beraber büyüsünler 🙏