Ahsennurrrr Hasibertas Tek tavsiye ağrın varsa bile canın çok yansa bile doktor yürü dediğinde bı kalkmak zaten o yataktan zor olur sonra bol bol yürü bebek uyurken hiç yatma yani ne kadar yürürsün o kadar rahatça atlatırsın bide tuvalete çıkmak için ameliyattan çıkar çıkmaz kayısı meyve suyu hoşafı falan iç bol bol üç kutu falan hiç sorun yaşamadan bı anda çıkarsın tuvaletede Allah’ın izniyle 🤲
Eliferbey Hasibertas yürüyüş çok önemli gaz sıkıntısı çok çekmiştim ben rezene çayı öneriyorum kesinlikle hem süt arttıryo hemde gaza iyi geliyor
Sevde0281 Hasibertas benim ilk gebeliğim ama çevremdeki arkadaş ve dostların tavsiyesi bol bol yürüyüş kendini yatmaya ne kadar alistirirsan kalkıp yürümek istediğinde süreç o kadar uzuyormus
bebekmuhendisi Öncelikle herkesin bünyesi farklı ben kısa sürede toplarlamıştım kendimi çok motive ettim eski günlere kısa sürede döneceğim diye ☺️Annem kemik suyuna çorba yapıp içirdi yaraları hızlı iyileştiriyormul bakalım ikincide yine öyle olacak mı
fatosd84 Hasibertas ben 2 saatte 1 yürüdüm tuvalete gittim kahve içtim Burçak bisküvi yedim ağrı kesici ve antibiyotik kullandım hemen kalktım maşallah