Serdar4125 10 tane inciri bıçak kullanmadan elimle ikiye bölüp 1 litre kaynar suya koydum sanırım 7 dakikaydi kaynattım ve ılımaya bıraktım. Incir yumurtayı büyütüyor havuç çatlatıyor. Havucu da 6 7 tane böldüm 1 litre kaynar suda 10 dakika sanırım kaynattım. Soğuyunca birleştirdim suları. Aa soğumadan değil soğuyunca birleştir suları. Ben sürekli içtim sabah ac karna öğlen akşam hep içtim hangi gün başladım bilmiyorum adetten sonraydı ama ne öylesine rastgele bir gün başladım. Gerçekten ağrılar hissettim yumurta siserken çatlarken. Ve çatladığı gün yanı ovulasyon günü ilişki oldu bir kez bir kezde sabah oldu sabah olması önemli birdaha asla iliski olmadi ben zaten zor giriyordum o yüzden olmadı. Ama bisey dicek birinden duymuştum çok saçma ama ilişkiden sonra eşim ayaklarımdan kaldırdı beni amuda dırar gibi sirkele dedim beni sirkeledi bacaklarımdan havaya kaldırıp ve dalga geçiyordu benimle neden bole yapiyorsun diye. Sperm yumurtaya ulaşsın diye. Bir ilişkiyle hamile kalmıştım. Lekelenmem oldu tedaviye başlıcam dedim hastaneye gittim sabah tedaviye başlamak istiyorum diye doktor hamilesin dedi ❤ ibrâhim saracoglunun incir ve havuç kürünü izle canım dakikaları çok onemliymis