480948 Kızlar kusura bakmayın ama tuvalet seçiminiz ne alaturka mı klozet mi doktoruyla bu konuyla ilgili görüşen var mı aranızda ilk randevum da bende sorucam
Betulela03 480948 ben alaturka ya yaparken korkuyorum çocuğu dusururum diye benim bı yakınım tam tuvaletini yaparkan doğum yapmış hiç sancısı falan yokmuş Allah’tan çocuğu tutmuş o yüzden alaturka ya yaparken hastaneye falan gittiğimde hep baş aşağı bakarım 😊😂😀
Ugur_bocegi001 480948 Alaturka, klozete de gitsem tiksiniyorum oturmuyorum anlamı kalmıyor gibi geliyor Bir sakıncası olduğunu da düşünmüyorum. Benim teyzem karnı kocaman olmasına rağmen gidiyordu hiçte şikayet ettiğini duymadım
480948 busbusbus10 kaç haftalıksınız şuan ben alaturka kullanıyorum şuan 16 haftalığım bi zararı olur mu onuda bilmiyorum
480948 Betulela03 benim de annem öyle doğum yapmış ama doğumu yakın olduğu için 16 haftalığız şuan her hangi bir zararı olur mu bilmiyorum😄😄Eskiden klozet mi warmış diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama
Egeligif 480948 eski tuvaletler şimdinin squat vazifesini gördüğü için doğumu kolaylaştırabilir kanımca birde iki büklüm duruldugu için de kolaylastiriyordur. Bu arada bende klozet kullananlardanim daha rahat geliyor 🙈
480948 Ugur_bocegi001 Bende mecbur kalmadığım sürece klozeti kullanmıyorum kalınırsada mutlaka Çok iyi dezenfekte ederim😄😄Bizim ewde ikiside war klozet eşimin alaturka benim😂😂
480948 Egeligif bende öyle düşünüyorum şimdi her imkan war tercih bize kalmış ama eskiden tek bir seçenek war bir sürü doğum
480948 busbusbus10 maşallah canım sağ salim alın inşallah kucağınıza bende sizin gibi o haftalarda zorlanıp klozete geçiş yapabilirim🤗🤗
Oysul 480948 alaturkadan vazgeçemiyorum annem falan ısrar ediyor klozete geç diye ama zorlanmıyorum diğerinde o yüzden gittiği yere kadar bakalım.
480948 Oysul bende bu şekilde düşünüyorum zorlanana kadar alaturka ya dewam her hangi bir zararı olmaz umarım doktora fa sormak istiyorum
Ugur_bocegi001 480948 aynı biz 😆 benimde eşim klozeti kullanır ben alaturka Bazen sabahları beraber istifra ederiz o klozete koşar ben alaturka ya 😆