Elacagl Kızlar 32 haftalık hamileyim bel ağrısına dayanamıyorum artık ağlıyorum. Gece uyuyamıyorum uykudan uyanıyorum. Sıcak su torbası koysam belime bir zararı olur mu? Siz neler yapıyorsunuz bel ağrıları için
Eylul58 Elacagl Sicak su torbası bel için önermem, ben sırtım icin kullanıyorum sadece, havlu ısıtıp koyabilirsiniz belki ama doktora sorun bunu da
Mimartezeanne Elacagl neden onermediklerini anlamadım benimde sırt ağrım çok oluyordu sıcak su torbası koyuyorum yatarkende sırtımda duruyor yani belime de denk geliyor hicbisey olmaz köy canım dk dk bölgesini değiştir
mercimeginanne Mimartezeanne @Elacagl kasları gevşettiği için doğuma neden olur deniyor ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Dikkatli olmak lazım. Fizik tedaviye gittiğimde sıcak havlu bile koymadılar artık 30lu hastalardasın olmaz dediler
Mimartezeanne mercimeginanne doğruluk payı vardır elbet ama bende 35. Haftamdayim abartilmadan yapılan şeylerden zarar gelmez
Ytugcek Elacagl sıcak su torbasından emin değilim ama jakuzi falan sakıncalı rahim içi ısıyı arttırdığı için bebekte sıkıntı yaratabiliyormuş. Ilık, 10 dk yı geçmeyen havlu koyulabilir belki
Attent Elacagl benim çok sırtım ağırıyor valla sicaknsu torbası koy dedi doktor biraz ağrımi rahatlattı valla