Rabia411 Hayıt otu civan perçemi çoban çantası aslan pencesi bunları 2 bardak sıcak suda demledim hayıt otunu toz haline getirdim diğerlerini ot olarak birer tutam sabah akşam adetten yumurtlamaya kadar içtim. Maydonoz ve 1 litre süt 1 litre suyu kaynatıp buharında 20 dk oturdum 2 sefer yaptım kitapta sosyal medyada ebru destanın bu kürünü 1 kere yaptım hamile kaldım diyolar ki hormonlarımda filan bi sıkıntı da yok anlamadım ama en azından olsa kanda 2, 3 gibi bi değer çıkması lazım değil mi
Sermec Ben sadece bu ay sadece bir kere yaptım süt buharını ve aynı zamanda sogan suyu da denemiştim ve su an 5 haftalık hamıleyım 🤗
Sermec Tugce1803 onunda hamıle kalmayı kolaylaştırdıgını duymuştum denedıgım ilk ay hamıle kaldım aslında 4 ay önce bir düşüğüm oldu genelde düşükten sonra cabuk hamıle kalnıyor ama her sey bır seye sebeb işte Allah ol derse olur
Arifeyenianene Hacamat yaptırmak çok faydalı çocuk isteyenler deneyin birkaç kez yaptırdıktan sonra yavaş yavaş etkisi hissediliyor
Sermec Tugce1803 aslında bir sey yoktu 4 ay önce kürtaj olmuştum tekrardan da hamıle kalmak istiyordum rahmın temizlesin hormonları düzenlesin diye kullanmıştım
Rozaaaaa Tugce1803 denediniz mi iyi geliyor mu bende uygulasam mı bilmiyorum ilk kez duydum sūt maydaniz olayını
Linakus @Rabia411kesinlikle katiliyorum ben bunlari yaparak 1 ayda hamile kaldim ogluma ve ikinci kez bu cayi denedim ve yine 1 ayda ikinci kez hamileyim suanda kesinlille duzenli kullanimda ise yariyor tavsiye edebilirim bende😊
_vesileaksoy Linakus banada anlatırmisiniz nasıl oluyor 5 gündür geciktim hamile degilim adet olamıyorum sokturmesine de yardımcı olur mu
Linakus @_vesileaksoy zaten civan percemi aslan pencesi coban cantasini arastirdiginizda hepsi adet duzelmesine herseye iyi geliyor arastirin isterseniz ve internete ebru destanin 1 ayda hamile kaldiran cay kuru diye yazin hemen cikiyo ben denedm duzenli kullaninca gercektn oluyo 😊
Linakus Maydonoz ve sut buharinida deneyin yumurtalik gununden bir gun once yapip 20 dakika buharina oturyosunuz ondan sonra belinizi sıcak tutacak biseler baglicaksiniz ve
Sermec fatmanurercatim adetın birinci gunu başladım 14 gun içtim her gun bir tane beyaz soğanı yaklaşık bir bardak büyüklüğündeki suyun içine kesip attım kaynayınca ılımaya bıraktım ılık oluncada içtim ama ılık olması lazım tadı cok iğrenç oldugu için burnumu kapatıp bir dikiste içtim genelde adet bitiminde başlayın diyorlar ama ben adetın ilk gunu başladım
_vesileaksoy Sermec ben çay içer gibi ıciyorum sona doğru artık içe içe midem bulanıyor kokusu hıc midemı bulandırmiyor dün başladım bende onceden de kistim için içmiştim kistim yok olmustu