ElifLaren Merhaba, reflü yatağı olarak hangisini aldınız? Sevi bebe lüks reflü yatağı, sevi bebe çok fonksiyonlu 2 tane var biri 3 renk biride yeşil renklerinde farkı nedir ki ?
Hafise ElifLaren kuzenim doguk yaptı almış ama kullanmamış hiç tavsiye etmedi yani bende almayacam o yüzden cok lazım değilse sizde almayın bence paranız cebinizde kalsın
Bilgeenur ElifLaren ben sevibebe aldm altta kaymayi onleyen bisey var diye kiraz cekirdegi mi ne ckti icinden pek ise yarayacagni sanmiyorm😬 henuz kullanmadim ama ilk zamanlar ortamizda yatmasi icin aldm bn biraz yuksekte kalsn uzerine yatmayayim yanlislikla diye umarm kullanirim
Aleynabardak Ben ilk almamistim bebegimde reflu ceikti doktorum.alammi spylemisti . Reflusu yoksa pek.kullanisli olmuyor . Ama genede alcaksaniz e bebekten almistim sevi di heralde markasi kullanisli.oldu beywz renkli
Burcumtlg Şok’ta 50 liraya aldım ben. Yeğenlerim kullandı. Yengem sürekli anne yanı gibi onda yatırdı sürekli. Hayat kurtarıcı mutlaka al demişti. Uygun fiyata gördüm aldım. Henüz kullanmadım ama yatmazsa da hiç kullanılmadı birine veririm. Başkalarında gördüğüm kadarıyla gerekli bence. Zaten hafif bayır gidiyor. Yanda korumalıkları var. Kusarsa direk ağızına gitmiyor falan bence mantıklı alınması gerekiyor.
ElifLaren Aldım bende dün e bebekten sevi bebe kiraz çekirdekli fiyatı 145 kusur bir şeydi çok fonksiyonlu gaz giderici yazıyor, teşekkürler kızlar🙏🏻