Bireylulmasali Kızlar bir hafta önce doktorum magnezyuma başlattı gece çok ağrım oluyor bacaklarım,kramp ağırlarım uyuyamıyorum bile ilacı sabah akşam kullanmama rağmen bir haftadır azalmadı bu normal mi 😕
ayse-nurr- Bireylulmasali bende akşamları kullanıyorum ama benimde çok fazla çatı ağrım oluyo geceleri 35 haftalığım bundan önce özel ilaçlarıda kullandım onlarda bana mısın demedi bütün ağrıları geçirmiyo yani
Sssevgiii Bireylulmasali bende 3 aydır kullanıyorum canım sabah akşam ama ağırlarım geçmiyor maalesef 💁🏼♀️
Rabia54_ Bireylulmasali canım benim bacak kramplarım falan çok çok erken haftalarda başladı bunu kullandım gerçekten çok fayda etti sonra bırakmıştım 30 haftadan sonra adım atsam karın sertleşmem oluyodu agrım da oluyodu tekrar başladım ve gerçekten çok fayda etti bana
Sakel28 Bende bu ilacı gece yatmadan önce içiyorum ağrılarım geçmedi ama hafifledi özellikle çatı ağrısı çok oluyor
Sssevgiii Bireylulmasali valla canım ben 32. Haftamdayım her gece sağdan sola dönerken pelvik kemiklerim çatırdıyor düşün çok zorlanıyorum inşallah daha da artmaz senin ağrıların güzel düşün sonunda bebişlerimize kavuşçaz🥰🥰
Rabia54_ Bireylulmasali sabah akşam içiyormuşsun bide ben günde 1 tane içiyorum hiç mi bi azalma olmadı
mervg1 Bireylulmasali Ben günde bi tane kullanıyorum, geceleri kramp ile uyanıyordum faydası oldu. bir haftaya falan geçmezse tekrar doktorunuza söyleyin bence