Merhabalar bende hep post açmak istemişimdir nasip oldu ve bende yazdım. Benim doğum hikayem biraz sabır gerektiren türdendi. Bebişim doğmadan önceki haftalarda sürekli karnimda sertleşip duruyor karnımı kaşındıriyordu.o gün yine karnım çok kasiniyordu ve oturup ağlıyordum annem çok şükür benim için önceden gelmişti Zeytin yağı karnıma sürdü ve biraz bekle dedi elleme dedi bende 2 3 gündür sürekli adet ağrısı gibi sancim vardı temizlik yapmışımdır ondan diyordum lafı uzatmadan zeytinyağını sürdüm bebek hareketlendi bi anda sırtıma bi ağrı saplandı tuvalete gittim bide ne nisanım gelmiş. Eşime söyledim önce dedim ki evde sancılarımı çekicem sen tedbirli ol annemede aynı şekilde söyledim ama eşim korktu yinede bi hastaneye gidelim dedi akşam 11 yola çıktık hastaneye gittik 3cm acilmam vardı nstye bağladılar sancim çok az çıktı ama bebek hareketleri azdı ve bu yüzden yatış verildi ne olduğunu anlamadan doğum servisine alındım kıyafetlerimi telefonumu eşime verdiler beni nstye bağladılar çok afedersiniz gelen giden bütün doktorlar alttan muayene ediyorlardı benim belim kırıldı adeta ultrason yaptılar sonra bebeğin göbek çevresinin geniş olduğunu ve bu yüzden normal doğumun biraz zor olduğunu söyledi doktorum o gece ful sguat pilates topu ve yürüyüş yaotim belki acilmam olur diye çünkü ihtimal vermişti belki normal olmaz diye .bi yandan koridorda yürüyüş yaparken diğer yandan aynı katta doğum yapılan odalarda kadınların bağrışları kulağımda bi an korktum . Sabah doktorum açılma olmadığı için normal servise aldılar neyse kızlar ben bu serviste 2 gün kaldım mahvoldum gelen giden alttan bakıyor açılma yok ne normal mi sezeryan mi soylenmiyo ben artık sezeryan diye tuturmuştum akşam beni bebek hareketleri ciddi anlamda azalma olduğu için doğum servisine aldılar .Yine acilmam yoktu ve karnım yukarıya çıkmıştı taş gibi olmuştu sancılarım var son anda acilmam oldu 1 cm ama Doktorum yine tehlikeye atamayız deyip spinal sezeryana aldılar minnosumun ağlama sesini duydum yanıma getirdiler Allahım oda ne rüyamdaki o bebiş annem dedim sonra uyuyakaldım daha sonra odama getirildim narkozun etksindeyim daha hiçbirşey hatırlamıyorum beni yatağıma yerleştiren hemsirelr şimdi esin gelecek filan diyor ben onu tanımıyorum o kim diyordum eşimi hatırlamadım bana bebeğimin yanımda olduğunu sezeryan olduğumu söylüyorlardı ben onlara sövüyor kızıyordum 🤣🤣Daha sonra babası geldi kızını gördü küçük yaşta kaybettiği rahmetli annesinin ismiyle seslendi kızına aldı kucağına sevdi .Ertesi günü taburcu olmam lazımdı ama nabzım yüksek cikti ateşim var kalp çarpıntım var hissetmiyordum kaldığım oda üstüne üstüne geliyo fenalastim yürüyemiyorum zaten dikişlerden doktorlar gelip gidip serum takıyo antibiyotik veriyorlar ama düşmüyordu. Bi gün sonrası kardeografiye ekg ye bağladılar ultrason yapıldı ve her gelişlerinde karnıma basıp o açıyı daha çok kötü yapıp gidiyorlardı ameliyatta çok kan kaybettiğim icinde kan sulandırıcı iğnesi yapılıyordu vr birgün içersinde tam 11 iğne yedim iki kolumda damar yollari acik bebeğim ağlıyo sütüm gelmiyordu çok kötüydü bebeği emzirmek istiyordum ama olmuyordu annem tutuyordu sütüm gelmiyordu 😔bebeğim birgün içersinde tam 200 gram verdi o günde bebeğin kilosundan dolayı çıkamıyorduk dahiliye de araştırmak istedi beni kan degerlerim nabzım hepsi kötüydü dahiliye de ne olduğunu anlamadı doktorlar bende bi hastlaik mi var diye araştırıyorlardı ben onlara beni evime bıraksanız iyileşeceğini söylüyordum çünkü benim kapalı alan sıcak ortam ve astımım olduğu için havasız alanda duramıyordum kaldığım hastanede Covitten dolayı pencerelerin açılmasını yasaklamistilar🤦🏻♀️ben darlaniyorum bunalıyorum dedim panik atağım var ve 1 haftadan fazladır burdayım beni burda tuttukça zaten hep böyle olurum dedim ve doktorlarda durumun farkına varıp beni taburcu ettiler. Şimdi evimdeyim çok iyiyim çok şükür minnosum yanımda mışıl mışıl uyuyo. Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı evlat versin ben cennet kokulumu aldım kucağima sizi uzun uzun yazdığım hikayemle sıktıysam kusura bakmayın. 😍🌸sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşey varsa yanıtlarım 😊