Tugce0158 06serap06 canım belki geç döllenme olabilir ben dede boş gebelik olmuştu ilk gebeliğim 7 haftaya kadar beklemiştik sonra emin olunca kürtaj olmuştum.kese oluşuyor ama bebek oluşmuyor.
uykusuz1parol 06serap06 bende ilk gittigimde icinde birsey yoktu kesem vardi sadece 8 yada 9. Haftada gittigimde gordum
06serap06 Tugce0158 yani sisteme göre 7+4 bana göre 4 haftalık daha sonuçta ne zman yaptığımı biliorum doktor 2 hfta daha bekleyelim dedi ilk defa karşılaştım böle
Tugce0158 06serap06 Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inş güzel sonuçlar alırsın dua et bol bol
08Hale80 Merhaba öncelikle hayırlısı olsun dün benimde kontrolümde vardı der Bebeğin kalp atışı için 20 mm olması gerektiğini söyledi sizin ki ne kadarlıkmış
06serap06 08Hale80 teşekkürler kaç mm olduğunu sölemedi boş şuan denildi benm hesabıma göre 4 haftalığız zaten gözükmemesi normal gibi geliyor
mercimekkoftesi1 Benimde öyleydi, 10 haftalık olana kadar bekledik biz. Sonra kese gelişmeye devam etti ama bebek oluşmadı. 10′umcu hafta da kürtaj oldum maalesef
06serap06 mercimekkoftesi1 Benim hesaplamalarıma göre gözükmemesi normal bişey çünkü 1 ocakta hamile kaldım 4 haftalığız son adet tarihini baz alıolar ama yanlış bence
06serap06 uykusuz1parol Bende öleyle düşünüorum doktor beyaz bi çizgi gösterdi bu kesenin dolacağına işaret dedi ya beni üzmemek için yada gerçekten öle yani bana göre 4 haftalık bebek daha oyüzden bi stres yapmıorum şuan
Gamze4125 Bende ilk gittiğimde 5 haftalık kese var ama içi boş dedi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi gittiğimde 6 haftalık kalp atışları başlamıştı çok şükür 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var bazen böyle olabiliyor dedi
uykusuz1parol 06serap06 Bencede hiç stres yapma yavaş yavas buyuyor miniğin karnında sen sakin ol güzel guzel beslen Allah in izniyle sağlicakla kucağına alirsin inşallah 🥰
06serap06 @Gamze4125 bende öle düşünüorum hesaplamalarıma göre çok erken zaten bakalım ne olcak hayırlısı ne ise o olsun 🙏🏻
Gamze4125 06serap06 aynen hakkınızda hayırlısı olsun beslenmenize çok dikkat edin inşallah hayırlı haberler alırsınız