angels_-mom Merhaba anneler internette hamilelikte maydonaz yenmemesi gerektiği yazıyor suan 27 haftalıgız ve suana kadar yemedim ama şimdi canım yemek istiyor siz bu konu da ne düşünüyorsunuz?
Sermec27 angels_-mom 18+6 haftalık hamıleyım salatalarda hep yedim demet demet yemediğimiz halde suyunu kaynatıp içmediğiniz halde yiyebilirsiniz 🥰
Mercimekveannesiii angels_-mom maydanoz ödem atıcı olduğu için düşük olma riski sebebi ile aşırı yemeyin diyorlar:)
angels_-mom Teşekkür ederim cevaplarınız için bnde oyle seyrek yiyeyim salatalarda vs 🙃 Burcumtlg ogrencianne35 Esosun Esosun Brs34 Mercimekveannesiii Sermec27 senaack Bsmlh Bsmlh
Brs34 angels_-mom rahimde kasımla yapıyor son haftalarda ve ilk aylarda önermiyorlar. Kaynatılmadığı sürece çok etkisi olmaz diye düşünüyorum az tüketin
Esosun angels_-mom yemeklerin salatanın içine bir tutam şeklinde koyabilirsin zararlı olması için baya bi bağ kadar falan yemek lazım😊
Esosun angels_-mom ben düşük riskim olmasına rağmen bazı yemeklerde salatalarda ve köfte harçlarına koymayı severim lahmacunla falan yerim yani baya bi yemediğin sürece sıkıntı yaratmıyor 😊 mesela çiğ olarak 3-5 adet garnitür niyetine yada salataya ama köfte harcına vs koycaksan çeyrek demet koyabilirsin
Burcumtlg Ben sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde hususi koyarım maydonoz limonlu tuzlu 😋 aşırıya, her güne kaçmadıktan sonra bir problem olacağını sanmıyorum 🤷🏼♀️🥰
ogrencianne35 angels_-mom ben kısır patates salatasında hep kullandım maydonoz ayrıca her salataya kullanıyorum 21 haftadayim