Bahar0606 Merhaba arkadaslar bebegim icin kapi susu ve taki yastigi takimi yapmak istiyorum ama malzemelerini nerden alabilirim internette kendisi yapan anne adaylari var mi acaba?
Bsmlh neslikay kımse gelmese bıle resım için güzel oluyor inanın hastaneye bile taşıyorsunuz koydukları beşikte resimler cekılıyor
Bsmlh Bahar0606 ben yaptırmayla aynı fiyata çıktı diye vaz geçip yaptırdım damladizaynn sayfa bakabılırsınız isterseniz
Bahar0606 Bsmlh aynen cnmm yoksa su pandemi doneminde kimse gelmeyecek ama ilerde beşiğinin icinde hatira olarak kalacak resimleri ayni sekilde hatira yani sormak icin sorulmus bir soru illa taki yastigi birileri gelecek taki takicak diye mi kullaniliyor
Semaykuntt Bahar0606 teşekkür ederim canım bu benim isim ama bu yaotihim bu sefer oğlum içindi haftaya kullacagiz yada 1 gün sonra kullacagiz bakalım 🙏
Bahar0606 Beyazmelekkk bende cook begendim valla tulum filan bende yapmak istiyorum nasil yaptiniz malzemeleri nerden aldiniz
Semaykuntt Beyazmelekkk canim kasnak kapı süsü renk seçenekleri var isim renk seçeneği de var ben gold kullandım ama gümüş rengide tercih eden var 180 tl Tulum set isimli halde 135 tl
ilayinannesi Bahar0606 ben miraytasarimatolyesi diye sayfaya yaptırdım. Kapı süsü ve takı yastığı 150 tlydi(+15tl kargoydu). Görüntü paylaşabilsem atardım ama beceremiyorum nasıl yapıldığını 🙈😄