blueberyy00 gozde_arel allah bin kere razı olsun canım benim çok şükür sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder inşallah
gozde_arel blueberyy00 sadece Allaha inan ve dua et. Sağlıklı gebelikse naparsan yap sana tutunur. Sadece dua ❤
gozde_arel blueberyy00 doktorum bana düşük olucak dediğinde oLsun Allah’ım bana gene kaldığım haberinin mutluluğunu yasattın ya o da yeter dedim" hep dua ettim ve asla riskim olmadi okadar hareketli olmama rağmen annesini bırakmadı
blueberyy00 gozde_arel ya ne güzel çok haklısın sağlıklı olursa her şekilde tutunur bana inşallah bırakmaz beni miniğim
Elifdikel blueberyy00 oh oh çok iyi aynısı bende de olmuştu öğrendikten sonra tam adet günümde hafif bir lekelenmem olmuştu bende direkt kendimi hastaneye attım şükür benimde degerimde sıkıntım yoktu inşallah saglikla kucağıniza alırsınız
havva0917 blueberyy00 okudum canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallah 🤲
blueberyy00 Rabia54_ yaptırdım canım bende pihtilaşma varmış insülin direnci varmış hamile kalmadan oncede kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekmiş tedavi görüyordum son düşüğümden sonra
blueberyy00 ozlmkryl33 çok şükür çok saol ya haftaya cuma gel dedi doktor inşallah sorunsuz geçer bu bir hafta görürüm miniğimi