Merynurii Doktorda ikinci kontrol beşinci haftadayim tahmini kese görünmedi beta sonucumu bekliyorum geç görünen yada alttan bakılan var mı
Krizantem_ Merynurii Ben girmeden önce eşime dedim karından görmezse alttan baktırmam dedim ama baktırdim cunku cok istiyordum keseyi gormeyi ve cekince de vardı ama hiç acımadı ve doktor bakmadı bile…
Hapyyanne Kanaması olan hamişler alttan baktırmasın. Benimde kese 7.haftada göründü acele etmeyin kızlar sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz. Kalp atışını 8.hafta dinledim. Şuan 14 haftalığız
Merynurii Hapyyanne yaa evet sağlıklı olsun da valla geç görünse de olur ama betam az çıkınca çok strese girdim 😔
hilalvedatt Bende beta hcg değerim 2957 de karından gorunmedi 4+6 da alttan baktı keseyi gördü doktor cuma günü tekrar bakacak
ZeynAnk Merynurii beta 1500den sonra görünür demişti doktorum. 4+4′de vajinal ultrasonla göründü. Betam 2000i geçmişti tabi o zaman. Kişiye göre de değişiyor sanırım geç döllenme vs olabiliyormuş.
Merynurii Kan sonucum 934 olmuş çok az ilerlediği için risk var dediler cuma günü bir daha bakılacak inşallah bir sorun yoktur dua edin kızlar 🙏
Esrujj Merynurii ilk baktırdığında kaçtı canım? Bende korkuyorum en son geçen hafta perşembe 168 cuma 298 çıktı
Hapyyanne Merynurii benim betam da bi kaç hafta yükselmedi öyle yükseldi ama çok az. Geç döllenme olmuş bende belki sende de öyle olmuştur
Elifgokce Merynurii çekinecek korkucak hiç bi durum yok kendinizi kasmayın doktor oranıza bakmıyor ve herhangi bi acı duyulmuyor vajinal ultrasonla duydum kalp atışını şükür
Merynurii Esrujj 21 ocakta ilk öğrendiğim gün 66 🌼 26 Ocak 376 🌼 bugün de 934 çıktı normalde iki binlerde olması gerekiyormuş bugünkü sonucun cuma birdaha bakılacak çok korkuyorum
DuruMom Merynurii 5+5 te vajinal ultrasonla kese görüldü 9-10 gün sonrada hem bebeği gördük hemde kalp atışını dinledik mesela benim hala karından görünmüyor ben alttan baktırıyorum zaten tıbben alttan baktırmanın bebeğe bir zararı olduğu kanıtlanmamış
Hilal97_ Papl kac mm di keseniz benim 5+1 de 4 mm di 5+3 de başka doktora gittim 4 mm dedi gunde bi iki mm büyüyorsun kafama taktim bende