Hiranurecrin Sevgili anneler bebeğinizi ilk haftalarda hangi tarafta hissettiniz. Sağ mı solmu ve cinsiyetleri neler gelsin düşünceler 🤩
Kuzeyufuk Hiranurecrin Vallahi ben sağdan ya da soldan diye hissetmedim doktorum sağdan yumurtamışsın sen dedi bebeğin cinsiyeti erkek
Hiranurecrin Melek44 iki kızım var ilk kızımı hatırlamıyorum ama ikinci kızım solumdaydı. Ve şimdi 14+5 haftalik hamileyim bebeğim yine solda
ezomom Hiranurecrin His olarak bir şey diyemem ben hissedemedim ne taraftan yumurtladığımı ama benim doktorumda soldan yumurtlamışsın dedi ve cinsiyetimiz erkek 🐣
Merinosunannesii Hiranurecrin tam tersi derler canım ilk zamanlar tabiki hissetmiyorsun ama doktorum hep sağ tarafımdan baktı kızım olacak nasipse bütün hurafeler tuttu bende valla Çin olsun Rus takvimi olsun ekşi istemeler olsun sivilcelenme kesenin sağda olması bende hepsi tuttu 😂😂😂😂
Hiranurecrin Merinosunannesii canım 14 haftalık hamileyim sırt üstü uzanınca çok iyi hissediyorum elime geliyo resmen ve solumda 😊
eelifmavi Hiranurecrin hangi taraftan yumurtladığımı bilmiyorum. Ama ilk öğrendiğimizde sağdaydı. 13. Haftanın içindeyiz yaklaşık 2 haftadır sola geçti.
Hiranurecrin eelifmavi vala canım çevremdekiler çok hep söylüyor oğluma hamileyken sağımda diyolar.ve benimde kızlarım solumda olunca insan inanıyor mecbur😃
eelifmavi Hiranurecrin haklısın bende cinsiyetini tam bilemiyorum insan merak ediyo böyle şeyleri düşünüyor 🥰🥰
Hiranurecrin Kuzeyufuk canım bu benim üçüncü gebeliğin hareketlerini hissetmiyorum henüz ama sırt üstü yatınca karnimda taş var gibi sertleşiyo bebektir o yani
Sevda4125 Hiranurecrin kaç haftalık sın canım bende uzanın a sag tarafımda birşey oluyo ama biz küçüğüz daha