Melo3535 Kızlar 22. Haftalık hamileyim fakat bebeğimin suyu az ne yapmam gerek ilaç kullanmaya başladım ama ekstra bişey biliyor musunuz ??
tubiii0106 Melo3535 havuc suyu ic canm hergun bide gunde 1 tane maden suyu ic 10 gunde faydasini gorursunn allahin izniyle
Bsmlh Melo3535 bende 24 de geçen hafta ogrendım sınır armut dedi de ¾ lt Su ve dinlenme dedi yürüyüş yasak havuç suyu sakın dedı şeker diyetin var hepten terse döner dedi
Melo3535 Bsmlh daha şeker yüklemesi yapılmadı bana ama bol su içiyorum yine az bebeğin suyu onunla alakalı değil diyo bazı doktorlarda
Bsmlh Melo3535 benımde yapılmadı cnm ben troid için kan vermeye gittim dr rica ettim tüm kan girermişsiniz diye şeker ve insülin artı kolesteroller tavan çıktı öyle yakaladık
Bsmlh Melo3535 benım dr doçent cnm su çok önemli arttırıcı dedı bırde armut bılımsellıgı kanıtlı dedı insan iyi gelecek diye inanıyor bakalım ben cunratesıden berı ful dediklerini yapıyorum bu Cumartesi bakalım ne diyecek
Melo3535 Bsmlh çok geçmiş olsun ilaç verdi coraspin diye kan sulandırıcıymış bebeğin suyunu nasıl etkilicek bilmiyorum ama inşallah sağ salim vaktinde alırız kucağımıza
Bsmlh Melo3535 bende kullanıyorum her alsam yatmadan o çok faydalı suyundan ziyade plesenta kireçlenmesi beklenmemesi önler iç mutlaka
Bsmlh Melo3535 ilahlık durum yok sınır azalmamış henüz dedi amnioşur testi yaptı kaçak yok dedi suan 1 H böyle dedi yeniden çağırdı bakalım bu Cumartesi ne diyecek