_sumeyyebedir7_ 25+5 günlüğüz antibiyotik kullanıyorum idrar yolu için 2 gün önce çok hareketliydi ama şimdi az hareket ediyor aceba antibiyotik bağlı yada bi ara durur mu kafam karıştı 🤔
ogrencianne35 _sumeyyebedir7_ ben burda hep okuyorum gebeliği ilerleyen bayanlar her gün hissetmezsiniz düzene girene kadar diyor endişelenmeyin tatlı yiyip yatın diyorlar bende 21 haftadayım daha ama korkmayın sakin olun 🌸💓
Hayal_Anne _sumeyyebedir7_ rahat olun o haftalar düzensiz oluyor hareketler bende tetenoz aşısı olunca bayağı hareketsizleşmişti düzene girer Allah’ın izniyle merak etmeyin
ssnnmmm _sumeyyebedir7_ 28.haftaya kadar hareket düzensizliği normal bazen pozisyon değiştiği için çok hissedilmiyor hareketler
123alpseda _sumeyyebedir7_ canım Antibiyotikle alakası yoktur korkma böyle yapıyorlar bebişler arada benimkinde yapıyor 28 Haftadayız hala öyle çok düzenli hareket ediyor diyemem ikigün kıpır kıpır 3 gün yok bende panik oluyorum her seferinde ama
_sumeyyebedir7_ ogrencianne35 tatlı falan yediğimde hareketi var ama sırt üstü uzanırsam elini koyan ediyor diyor ya ben hissedemiyorum yada bu aralar uyumaya basladı
_sumeyyebedir7_ 123alpseda doktora gidilen gün çok hareketliydi oncesindede çok fazla idrar yolu enfeksiyonu bar dedi ilaç falan verdi sonra azaldı korkuyordum rahatladım çok teşekkürler 🥰🥰🥰🥰 elini koyan Kişiler hissediyoruz diyor ben hissetmiyorum diyorum 😂