dumansule dünden beri sürekli kasılıyorum, akşam yatmadan daha belirgin oldu.şu anda da var.ama düzensiz. sanki bebek baskı yapıyor sancı oluyor geri gidiyor.39+5 oldum. perşembe de kontrolüm var. yalancı sancı mı acaba? nişan da gelmedi.
Gulsenur_12 dumansule canım bence dakika tut 10 dakikada düzenliyse git doktora Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
Bittercikolataa dumansule Nişan gelir ya da gelmez onu beklemen iyi değil canım sen dakika tut aralıklı sayılara düşerse git Hastaneye bence dünden beri kasiliyor diyosun keske bugun bi kontrol ettirseydin
dumansule Gulsenur_12 10 dk ya düşmedim henüz. eğer sıklaşmazsa geceyi atlatırım galiba. ama sonradan sıklaşır mı bu sancı onu merak ediyorum.
dumansule Yesilay hiç çatı muayenesi olmadım. geçen hafta nst ye girmiştim perşembe sancı vs de gözükmüyordu.
Yesilay dumansule sen git doktora anlamazsin bu sefer yolda dogurma kuzum bizimde akrabada senin gbi oldu kdina dogum gelmis megersem arabada dogurduu🤣
dumansule Yesilay ama sıklaşmadı. sıklaşmazsa kahvaltımı yapar giderim.erkenden gidip orada sancı çekmek de istemiyorum açıkçası🙈
Canan27 3 saattir belirli aralıklarla sancı giriyor adet sancısı tarzında kramp gibi. 37 haftalık hamileyim 3 gün önce nişan geldi Dr alttan baktı açılma yok dedi sancıda çıkmadı eve gönderdi. Eşim Dr söylediğinin rahatlığı içinde uyuyor Ama ben sancıdan durmıyorum sizce bu ne.