Mervesencan Arkadaşlar merhaba 33 haftalık hamileyim doktorum her hafta kontrole çagırıyor nerdeyse , siz ne kadar sürede bir hastaneye gidiyorsunuz? Benim özel klinik oldugu için sırf para için bu kadar sık çagırdıgını düşünmeye başladım
istanbul3434 Mervesencan 33e kadar ayda 1 gittim. Sonra 33.te ve 36da gittim. 36dan beri haftada 1 gidiyorum. Ozel muayenehane benim de. Riskli bir durumunuz var mi peki? O durumlarda daha sık.cagirabiliyorlar
Ayseguldt Mervesencan 32. Haftadan itibaren 3 haftada bir bi problem yoksa tabi 36-37. Haftadan itibaren de haftada bir gidiliyo yani öyle konuşmuştm bende 34+4 üm 3 haftada bir gidiyorum
Zeyzey1616 Mervesencan 32. Haftada 1 ay sonra gel dedi 36 . Da gittim artık haftadada gel dedi bugün gidicem 37+1 oldum
Mervesencan istanbul3434 yani şöyle söyleyim 1 haftadır belimde adet sancısı gibi agrım oluyordu ara ara vuruyor geçiyor 2-3 sefer de kasıklarımda oldu ben araştırdım normal diyordu doğuma hazırlıyormuş bugün kontrole gittim doktora söyledim setleşme filan var mı dedi yok dedim baskı hissediyormusum dedi onada yok dedim nst baglandı ara ara ufak sancılar çıktı büyük degil oda haftaya da gel dedi ama ondan öncede her gittigimde bi sonra ki hafta gel diyor bi hafta ücret alıyorlar bi hafta almıyorlar sırf onun için gibi geliyor bana birde çok korkutuyor başka bi doktora gitmiştim bebek aşagıdaydı benim başka doktor şey diyor mesela normal doğum istemiyorr musun kafasının aşagıda olması senin için daha iyi filan dedi
istanbul3434 Mervesencan bilemedim valla şüphe ediyorsaniz baska bir doktora gorunup fikir alin haftada 1 cagrilacak bir durumunuz var mi yok mu diye. Yine icinize sinmezse doktor degistirin
Adosum_34 Mervesencan hayır hiç yok gersey normal gidiyor bebegim genelde hep normal dogum pozisyonunda
Mervesencan istanbul3434 ya sırf para tuzagı geliyor bana yoksa bebege bakıyor diyor suyu çok iyi kalbi çok iyi kilosu boyu filan sancın olursa yaz dedi özel klinik ne kadar çok gidersem onun karına oluyor 4. Aydada aynıydı hiç bi sıkıntım yokken 🙈
Erimannesi Mervesencan 32 ye kadar ayda birdi.. 37 e kadar iki haftada bir dedi doktorum. 37 den sonra her hafta.. Bende özel hastaneye gidiyorum..
KMerveK Mervesencan en başından beri doktorum 5 hafta da bir gel diyor ben 6. 7.haftalarda gidiyorum sorun etmiyor sizinki baya baya para koparmaya çalışıyor bu gidişle riskli diyip sezeryana da sokarlar sizi para almak için bence doktorunuzu değiştirin geç olmadan
meliha_gizem Mervesencan bende özele gidiyorum canım doktorum aon haftalar artık bu sebepten 2haftada bir görmek istiyorum dedi. Bence normal anlık bişi olabilir ama her haftayı bilemedim🙄
ysfali06 Mervesencan 29+3de gittiğimde artık 10 günde Bi gel dedi bana da. Özel hastane. Ama Bi kere ücret ödersem ikinciye 10 gün olduğu için ödemiyorum. Özellikle belirtiyor snraki geldiğinde kontrol diye geleceksin para verme diye. Ama yine de bana da çok sık geliyor haftam henüz erken gibi öyle riskli Bi durumum da yok. Yine de doktor ne diyorsa onu yapıyorum 🤷♀️
Demiralpmoms Mervesencan Her hafta çok sık geldi bana eger riskli bir gebelik geçirmiyorsanız. Ben en son 31+2 de gittim 1 ay sonra gel dedi cnm. Ondan sonra haftada bire düşer belki yada 10 güne , özel hastane benimkide.
Beyzabuglem Mervesencan sizinki iyi yine benimki 34 hafta 3 günlüğüm haftada 3 kez gidiyorum nst bagliyor