fatmanurerdogan Cinsiyet için randevu almıştım sizce cinsiyeti bu sefer belli olur mu 21 hafta 2 günlük hamileyim
Ozge20ulu fatmanurerdogan bitter ye canim ama bı on, on beş dak önce yiyorum ben artık garanti oluyo bı keresinde yedim 45 dak randevular sarktı bı ise yaramadı çikolata dan sonra yorgun düşmüş😜🥰🥰
fatmanurerdogan Zeynepreyyan doğrusu bacak bacak üstüne atıyor ve göstermiyor bu gün 11. 40 randevum açıkçası yanlış yazmışım oraya ne yapabilirim de gösterir inat ediyor sanki
EsraOezbk fatmanurerdogan cikolata yiyin deneyin en azindan 😂 ben yemistim iste sacma bir inanc olabilir de belki ise yarar benimki tatli seYler yiyince yerinde duramiyor
Zeynepreyyan fatmanurerdogan benim bebekte çok inat etti göstermedi . Sonra birden kendi kendine bacaklarını açtı . Ne yaparsan yap açmıyor maalesef. Bir sefer yüz üstü yatmış bir de bağdaş kurmuş doktor dürttü sırt üstü yattı ama bacakları hiç bozmadı öyle inat ki şimdiki bebekler
fatmanurerdogan EsraOezbk doğrusu değeceğim bu gün bitter çikolata aşırı ise yarıyor muş öyle okudum burda