mucizemm_3 Bizde ikili rakamlara düştük Allah’a şükür zaman ne kadar çabuk geçiyor … Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💙💙
mucizemm_3 Zeyzey1616 son zamanlar geçmiyor… rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin… inşallah bizde o günleri görürüz ☺️
mucizemm_3 Rojda24 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. inşallah bizde o günleri görürüz ☺️
mucizemm_3 Ozge5353 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmiş… maşallah siz yolu tamamlamışsınız darısı başımıza ☺️
Ozge5353 mucizemm_3 hayırlısıyla inşallah🤲🏻 İnanın zaman öyle geçiyor ki dönüp bakınca bunca zaman nasıl geçmiş diyor insan bende 99 yazdığım günleri hatırladım şimdide
mucizemm_3 EsraOezbk benim bir önceki sezaryen ama de sezaryen sonrası normal doğumu destekliyor. Bakalım benim ne olacak sonlarda belli olur dedi
EsraOezbk mucizemm_3 hqyirlisi canim bebisler nasil gelmek isterse sonucta iksiide dogum farketmez saglikla gelsinlerde dünyaya insallah ♥️
mucizemm_3 Esosun maşallah ☺️Zaman biran önce geçsin istiyorum 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin