Eymeneda Nur16 ben akşam yatarken içiyorum, hem 2 saat önceden yemeği kesmiş oluyorum, hemde ilaçtan sonra bişy yememiş oluyorum. Doktorumda akşam yatmadan iç demişti. Siz bide öyle deneseniz.
AycanUzun Nur16 benimde bulandı doktorum akşam üzeri aç karınla içebilirsin dedi 1 hafta kadar öyle içtim sonra sabah içmeye başladım tekrar olmadı bidaha canım
deletedmom40 Bende valla miğdem bulanıyor sabah çok yutamıyorum hamile değilkende ilaç yutamıyordum öğlen acıktığım zaman içip yarım saat sonra da yemek yiyorum
Mnkse Nur16 bende tok içiyorum 21 haftalık Hamişim başından beri öyle devam ettim ne eczane de nede doktorum açken iç demedi
MerveKontakay Nur16 ben yanıma alıyorum eşim giderken kaldırıyoe uyku sersemi içip yatıyorum midem bulanmıyor😂Sizde öyle yapın
Gulsmbyhn Babada verdi daha ilk defa bugün kullandım ama midem zaten bulanıyor içince daha çok bulamçnıypr yarın bende doktoruma sorayım bi inş tok içebilirsin der
mrvedgli Nur16 bana yatmadan once önerdi eczacı, ne ac ne tok ol dedi hiç zararını görmedim dene istersen.