1prensesgeliyor Selmeryus melike lina . Melike ilke Melike alya Melike ayda Melike naz Yani 4 harli isimlere bak genelde kisa olan
Nursel725 Tek olarakta Melike çok güzel neden 2.isim arıyosunuz😊artık herkes çift isim veriyo ve bi öğretmen olarak çocukları tanımakta çok zorlanıyruz . Herkes tek isim söylüyo iki isim söyleyende çok nadir 😊bence zorlamayın bulmak için😊
Selmeryus Nursel725 Bende sizle aynı fikirdeyim aslında eşim iki tane olsun istiyor o yüzden . Bende uyumlu varsa diye danışmak istedim 😊
Cramel Selmeryus lina alya lena mina vs koyma da ne koyarsan koy canım artık gına geldi bi anlamlarının olduğunu da düşünmüyorum🤷♀️
Melikekpln Valla benim ismim tek melike. Tek basina bile isim güzel bence 2. İsime gerek yok diye dusunuyorum karar tabiki sizin :)
Melikekpln Bhjjjjjj neden alakasiz olsun ki? hayir oda kiz :) onunda ismi babannemim adi perihan annemde nur eklemis perihan nur uyumlu degil ama ikimizde seviyoruz isimlerimizi
Bhjjjjjj Melikekpln yok uyum için değil bizim burda şöyle bi inanç var ismi Melike olan kızdan sonda erkek bebek doğar merak ettim oldu mı diye