Esragkc Geçmiş olsun canım ben hamile olmadan önce idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yatmıştım enfeksiyon, mantar, kanama, akıntı, kaşıntı, yanma aklına ne geliyorsa hepsi bol bol mevcuttu bende iğneler haplar hiç biri fayda etmedi en son yattım yoğun antibiyotik tedavisi ve dikkat etmem ile geçti çok şükür. Benim doktorum şunları tavsiye etmişti. Öncelikle bol su şart yerde ki çamura su serpersin de gider ya onun gibi düşün demişti bana daha sonra kıyafetlerini makine de tek yıka kimsenin kıyafetiyle beraber yıkama yıkarken yumuşatıcı kullanma duş jeli kullanma bütün elini sürdüğün her şeyi ütüle özellikle iç çamaşırlarını çok iyi kuruduğundan emin ol daha sonra yüksek buhar da ütüle her şey sana özel olsun vajinal bölgeni kuru tutmak zorundasın ıslak bölge de mikroplar çoğalıyor malesef ve evdeyken falan çamaşır giymeden bol sort pijama vs giymeni tavsiye ederim vajinal bölgeni sıkacak kıyafetleri asla giyme tayt kot pantolon gibi bacak bacak üstüne atmak bile etkiliyor bu illeti öyle düşün şimdilik benim aklıma gelenler bunlar inşallah faydası olur 🤗😍