Aysenur61 Kızlar gogsumun arasından yukarı doğru aşırı şekilde yanma var ne yapıyorsunuz aşırı şekilde yanıyor rahatsz edıyor
yigitalpinannesi40 Aysenur61 Sade maden suyu , yeşil elma , soğuk süt , salatalık tüketiyordum ben iyi geliyordu ama en iyisi maden suyu
Ozsen35 Aysenur61 gaviscon 38inci haftamdayım neredeyse içmediğim gün yok canım yada rennie duo doktorum ikisini önerdi
diyhomelif Aysenur61 ne yapsam geçmedi soğuk süt soğuk havuc valla rennie duo şurup yazdırdım doktora yanmaya başladığı an içiyorum günde 4 kez içilebilir dedi doktor
Aysenur61 Ozsen35 benim randevuma daha çok var gıttıgımde soyleyeyim bari ilacla tedavı oluyorsa gecıyorsa alayım suan uyutmuyor yanmadan ötürü
cds Ozsen35 ikisinide aldım hafif yanmalarda rennie kullanıyorum çok şiddetli olduğunda gaviscon u özellikle gaviscon anında geçiriyor
Ozsen35 Aysenur61 ayy bilirim yaa az çekmedim ilk hamileliğimde şimdi ikinci tedbirliydim allahtan. Ama siyah zeytin ekmekte yanmasını alıyor diyorlar dene istersen şimdilik canım
Ozsen35 cds aynen hayat kurtarıyor resmen ki ben ilaç içmekten nefret ederim ama gaviscon olmazsa olmazım oldu
raabiia Aysenur61 bendede hayatımda ilk kez hamilelikte oldu mide yanması ara ara hala oluyor ama ben bisey yapmıyorum bi süre sonra kendi geçiyor🤷🏻♀️