Minigim20 Kizlar 30 haftalık olduk ama sanki ilk başlara geri döndük gibi sizde de durumlar aynı mı benim ilk aylarda ki uykulu halsiz hallerin geri geldi sanki tabi gece uykusuzluk halleri falan da sizde durumalr nasıl
Senayyalcin Minigim20 Gerçekten sonlara gelince başa dönülüyormuş 2.trimester da ne güzel herşey güzeldi derken 3e girdim mide bulantılarım başladı yine .
DaisyMom Minigim20 2.trimester gibisi yok vallahi.Son aylar gercekten ilk 3 ay gibi.Uykulu uykusuzluk mide yanmalari bulantilari felan.Son aylar daha bir zor sanki.Neyseki haftaya pazartesi dogum yapicam.Allah kolaylik versin herkese.
Gulsah_alp93 Minigim20 aynen öyle halsizlik geldi uyıum cok var yattıgım yerden zor kalkıyorum 33 haftalıgım bende
Minigim20 Kdk sanırım uykusuzluk uzun bı sure buzimle canım bebiş doğduktan sonra başlıyor asıl uykusuzluk diyor cevrdekiler
Minigim20 Senayyalcin aynen canım benim zaten hep vardı ama bı kaç hafta rahattım yine tekrar başladı benim de
Ly020818 Minigim20 29+2 halsizlik yorgunluk mide bulantılarım kusmalarim sırt bel ağrısı hepsi bir yandan bastırdi Allah kolaylık versin bir an önce geçsin zaman
kokina3 Bende bugün tam 30. Haftamdayım ilk zamanlardaki mide bulantım olmasa da her sabah mutlaka istifra ederek işe geliyorum Allah yardımcımız olsun🙏🏻
Minigim20 kokina3 amin canım hepimizin yardimcisi olsun rabbim her güzelliğin bı zorluğu var tabi ki ama bu bulantılar bari geri gelmeyeydi iyiydi bende 30 hatftam da aynı şeyleri yaşıyorum 🙂
Ortmenanne16 Minigim20 bende de ilk zamanlar tansiyon 9a 6 idi halsizlik ve uyku vardı hep şu an 34 haftaligim yine başladı benim uykulu haller sokakta yere yatsam uyurum gibi 🤭🤭🤭
Minigim20 Ortmenanne16 gündüzleri benim de aynı canım gündüz ne kadar uykulu isem gece de o kdar uykusuz değişik bı hal aldı rutinler bende 🙂
H-M Minigim20 bende 30+4 haftadayım 2.3 gündür gündüzleri uykudan gözümü açamıyorum geceleri dönmekten uyuyamıyorum gerçekten
Ebruliates Minigim20 30 hafta bende uykuya doyamıyorum sanırım doğum sonrasına hazırlık 😂 işiniz yoksa uyuyun gitsin
Minigim20 Ebruliates valla uyuyorum canım mecburen iş güç illa ki oluyor ama yapmak ne mümkün iki bı şey yapıyorm sanırsin taş taşıdım öyle yorgun hissediyorum kendimi benim kan değerlerim de düşük onun da etkisi var sanırım bunlarda 🙂