FulYasin01 Hanımlar bebişlerin hareketlerini her zaman hissediyor musunuz ? Ben oğlumun hareketlerini normalde çok net hissediyorum , ama 2 gündür çok az hissediyorum normal mı bu durum. 🤷♀️😞😞
1987gokce FulYasin01 31 haftaligiz bugün biraz sakiniz dün kıpır kıpırdı normaldir çok endişe varsa içinde bi acile git ama vesvese yapma canım 😊
Merveozcelikcckl Ne kadarlık canım benim şuna 26 haftalık her saniye hissediyorum ama 23 e kadar bu kadar değildi
FulYasin01 Merveozcelikcckl 29+4 Sanki böyle yorgun olursun hareket etmeye mecalin kalmaz ya öyle hareket ediyor isteksiz gibi korkuyorum birşey mi var diye. 😔😔
Minikmucizem1 Sürekli zaten hareket etmez ki bende arada çok siddetli hissediyorum bazenxhissetmiyorum bazende çok az hissediyorum
FulYasin01 Minikmucizem1 Mutlaka öyledir de korkuyorum ben birşey mi oldu diye Allah korusun hepimizin evlatlarını 🙏🏻🙏🏻
FulYasin01 1987gokce Yarın randevum var canım gideceğim içim hiç rahat değil çünkü oğlum sürekli hareket halindeydi o yüzden endişe ediyorum ☺
Merveozcelikcckl FulYasin01 belki yeri daralıyor ya o yüzdendir ya da siz yorulduysanız ondandır benimki hiperaktif olacak diye korkuyorum hiç uyumuyor benimki galiba güm güm tekmeliyor her dakika🤔🙂
1987gokce FulYasin01 yoktur bişey yahu ne olabilir ki boşuna endişe ediyosun konuş onunla benimki hemen tepki veriyo 😊
Ftmacgdm 20 li haftlarda yatarken yemek yedikten sonra falan hissediyordum şimdi 32. Haftamızdayız eskisi kadar çok hareket etmiyor ama genede ben buradayım diyor büyüdükçe hareket alanı daralıyor o yüzden çok hareket edemiyor
FulYasin01 1987gokce Gittim gördüm miniğimi çok şükür birşey yok ☺️ Doktorum ters duruyor o yüzden hareketlerini hissedemiyorsun dedi ☺️