2melek_annesii Kızlar duydunuz mu bilmiyorum ama neskuikli süt içmek bebege kilo aldırıyomus acıkcası bana pek saglıklı gelmedi sonucta neskuik aşırı seker içeren Bi gıda ama merak ettim duyan var mı diye kullannan var mı diye
Elifkyhn1993 2melek_annesii saglikli deil ztn onun yerine hergun muz sut yogurt pekmez yumurta kabak cekirdegi ve genel meyve tuketin ztn fazlaca alir😊 ne gerek var aekerli seylere
yigitalpinannesi40 2melek_annesii Birazda bebeğin bünyesi ile alakalı bence bu kaşar peyniri de çok güzel kilo aldırır dediler aylarca hergün kaşar peyniri yedim oğlum 3.170 gram doğdu
Aysentass 2melek_annesii canım bir porsiyon nesquikli sütte 5 küp şekerden daha fazla şeker varmış bebeğe kilo aldıran içindeki şeker bence
2melek_annesii Beyazmelekkk bende duyunca cok sasırdım instagramda okudum yorumlarda baya tartısma yasanmıs zaten saglıksız önerilmemeli vs diyen cok ama Bi yandan da Bi bardak neskuikli sütten ne zarar gelecek dedi içim😂😂
2melek_annesii Elifkyhn1993 aynen cnm katılıyorum sana benim sorunum aslında sütü ve yogurdu sade tüketemiyorum malesef cözüm arayısındayım
Elifkyhn1993 2melek_annesii cok minnacik atabilirsn nescafe kakao falan icine. Yogurdada meyve kat milkshake gbi yap muzlu cilekli falan. Bn sut geneldede icemyrum yogurt yedim hep
2melek_annesii Elifkyhn1993 teşekkür ederim bazı durumlara üşenmesem cok iş yapcam da işte o tembel halim yok mu 😂
Elifkyhn1993 2melek_annesii bak sn sut yogurt azck pekmez muz varsa vuzlugunda bogurtlen yada cilek at onlari blandra bi.milkshake yap ic hcbsy anlamassin😃 bn bunu ogluma yapiyrum cok seviyo bnde tatt biaey anlasilmiyo meyveelr tadini bastiryo. Hem kilo yapar bebegine fazlaca
Aysenur61 2melek_annesii fındık badem ceviz yogurt sut peynır… bı doktorda kaşar onermıstı tanıdıgım son haftalarda kaşar yıyordu benek kılo alsın dıye 😂
Uerdem 2melek_annesii yani bilemiyorum sağlıksızsa bile sonuçta süt içiyorsunuz bi anlamda ve sigara,alkol değil sonuçta ne kadar zarari olabilir bilemiyorum…