Sevgiinur Selam arkadaşlar şimdi bi postta gördüm epidural için ekstra bi para mı talep ediyorlar bilmediğim için soruyorum yarın doktorum ile de görüşeceğim bu konuyu. Bilgisi olan var mı ?
Elifkyhn1993 Sevgiinur spinalse sezryan fiyatina dahildir heryerde bole. Yani ya belden uyusmali ya tamamen bayiltarak yaomak zorunda. Epidural ucretlidir dogum +epidural. Heryerde fiyat farklidir
DaisyMom Sevgiinur sezeryanda hersey icine dahil canim.Sadece normal dogumda iste bu prenses dogum dedikleri epidural istersen o ekstra ucret oluyor.
Seymamuge Sevgiinur ben iki hastaneden fiyat aldım ikiside epidural +1.500 lira dedi 🙄🙄 sezaryende bi anestezi kullanıyorlarmış ama onu unuttum valla epidural seçilirse işte + fiyat oluyormus
Nurov Ben geçen hafta sordum, epidural sezaryen fiyatından yapılıyormuş benim hastanemde, yani 2400 tl dediler heryerde farklıdır ama fiyat yansıtılıyo yani
Sevgiinur Nurov bu normal doğum ücretlerine dahil oluyor dimi ? Mesela benim hastanemde sezeryan 2250 dedi bu epidural da için de mi acaba ? Merak etttim inşAllah unutmam yarın sormakta 😂
Sevgiinur Nurov evet bende öyle biliyorum ama biri ekstra bi ödenek deyince acaba yanlış mı biliyorum dedim kendi kendime