Gulolduz Merhaba Kızlar ben 8 haftalık hamileyim Konak’ta özel Karataş hastanesinde arzu Değirmenci akar a gidiyorum doktorumdan şuan memnunum gayet iyi . Hastane nasıl sizce ? Doğum ücreti ne kadar ? Fotoğraf çekimi yapılıyor mu doğumdan sonra ?
Mcakir Gulolduz 30 sene önce Ömer Sudekan beni Karataş Hastanesinde doğurtmuş 😅 Onun dışında bi bilgim yok😁
Yagmur1907 Gulolduz Bende Osman bey e gidiyorum. 4200 TL doğum ücreti diye biliyorum ama fotoğraf çekimi hakkında bir bilgim yok maalesef 😇
DuruMom Gulolduz merhaba bende izmir konakta oturuyorum 10+4 olduk özel ege şehir hastanesi Aygün akbarovaya gidiyorum. Bir yakınım daha 2 ay önce doğum yaptı. Hastanenin fotoğrafçısı var anlaşmayı onunla yapıp çekim yaptırabiliyorsunuz ama dışarıdan fotoğrafçı getirmek yasak onun dışında oda aysel hanıma gidiyordu çok memnun kaldı hastane biraz eski tabi
Gulolduz Yagmur1907 Hayırlı olsun bebeğiniz sağ sağlim doğuralım inşallah 🙏🏻 Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 😍
Kedisever3535 DuruMom benimde doktorum aygün hanım. Doğumlar ne kadar biliyor musunuz acaba ege sehirde
DuruMom Kedisever3535 4000-4500 tl arası değişiyormuş, sizde aygün hanımdan memnun musunuz? Bende hastane odalarını vs gezmedim inşallah güzel hastanedir
DuruMom Kedisever3535 Kedisever3535 aaa öylemi ne güzel tecrübe etme şansınız olmuş, bende hastane nasıl odaları konforlumu hemşireleri iyimi diye düşünüyordum