Znurhalil Bugün kontrolüm vardı kizlar doktorum yarın alalım seni sezeryana dedi sabah aç gel dedi inşallah kızımızla geliriz evimize dua edin 💫🤲 Rabbim bütün hamislere yardım etsin bebek isteyenlere kalbine göre versin sizde benim dualarimdasiniz🤰🌺
Mcakir Znurhalil ah şu günü iple çekiyorum😊 Rabbim sağlıklı sıhatli evinize bebişinizle birlikte dönmeyi nasip etsin🙏🏻🧿😊
Zmra-13 Znurhalil benimde yarın kontrolüm var inşallah açılmam vardırda doğuma alırlar dua edin kızlar🤲🌸
Znurhalil Defnemm2019 bebek 2 gündür idrarını yapmamış idrar kesesi dolmuş haftan gayet iyi kilosuda iyi alalım dedi 38+4 uz
ayshoo Sağlıklı sıhatli bebeğinize kavuşmayı nasip etsin rabbim🧿 darısı bizlerede inşallah tam zamanında ama erken olmasın çokta🙈
Znurhalil ayshoo ben çok zorluklar çektim kuzum hamile kaldım ilk 4 ay düşük dediler adım bile atmadım daha sonra erken doğum dediler herşey yasakladı doktor yürüyüş ilişki yiyeceklerin belli başlı ürünler doktorum 36 haftayı görmek seninle mucize dedi bebek kanalın ağzında duruyor dedi çok şükür bugunumuze 38+4 uz🙏
ayshoo Znurhalil kuzum ya rabbimin bir mucizesi bebeklerimiz ne mutlu ki gelişiminide tamamlamış tüm olumsuzluklara rağmen kızında senin gibi çok güçlüymüş maşallah size rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yarın sizin gününüz❤️❤️🧿
Miniik Znurhalil Ay bende bugün olcam spinal sezeryan hiç uyuyamadım 🙈 inşaallah sağ salim kavuşuruz kızlarımıza
Zmra-13 Miniik benim sancım 100lerde çıktı diye yatşımı yaptılar açılmam yoktu mahvetiller beni habire alttan muayene ediyolrdı sabaha eşim dayanamadı taburcu ettrdi evde açılmam olsun diye