Kızlar baktım da cogu kişinin ilk bebegi ilk heyecanı ilk mutluluğu sizlerin o sevincini gördükçe oglumda ki ilk anlar aklıma geliyor cok mutlu ediyorsunuz beni ama bazı durumlar var ki dogum öncesi ve sonrası keske biri bana bunlar daha önce anlatsaydı dedigim ama benim öyle sansım olmadı sizlere benim keske dedigim seyleri anlatmak istiyorum sizde keske demeyin istiyorum 💐💖
Öncelikle yeni yeni gebeler ilk tavsiyem sizlere gebeliği ögrenir ögrenmez anlıyorum heyecanınızı görmek istemenizi ama ne yazık ki kanda eger adetiniz gecer gecmez gebelik haberi aldıysanız hemen doktora gitmeyin eger kanama sancı agrı yoksa bekleyin siz güzel anneleri telaşa sokabiliyolar mesela 4 5 haftalık doktor kese olusmamıs diyor veya kese var bebek yok diyo bunlar hamilelik sevincini yasamadan sizi mutsuzluğa itiyor öyle degil mi ben oglumda bu hatayı yaptım cok pişmanım en güzeli adetiniz göre 7 bucuk 8 haftalıkken gitmek eminim Bi sorun yoksa o minik bebegi ve kalp atısını dinleyip döneceksinizdir💖
Bir diğer tavsiyem ise lütfen ama lütfen 2 li 3 li gerekirse 4 li testinizi ayrıntılı ultrason ve seker yüklemenizi ihmal etmeyin sebebi su ki 2 li temiz 3 lü anormal ama ayrıltıılı normal doktor o zaman size diyor ki senin 2li ve ayrıntılı temiz 3lünğn böyle bilgi vermesi yabğyğk ihtimal yanlıslıkla o yüzden üzülme diyecektir buna emin olun 💐
Ve en önemlisi lütfen kendinizi dogum seklinize göre sartlandırmayın normal yaparım normal olucak normal istiyorum demeyin herşeyin hayırlısını dileyin unutmayın ki sezeryan da olsanız normalde bebegimizi aldıgınız an tüm agrı sızılar ortadan kalkacaktır sadece dua edin saglıklı sekilde kavusmak için 💐
Dogum yaptınız güzel anneler diyelim ki bebeginiz kucagınızda eve geldiniz oh mis herşey ama asla karamsarlığa kapılmayın asla nasıl bakıcam aglıyo durmuyo napcam demeyin siz anne oldunuz ve siz cok güclüsünüz artık lohusa depresyonuna girmemek için yarım saatte olsa bebegi yanınızda kalan kişiye verin ve duşa girin iyice rahatlayın gerekirse 40 gün boyunca hergün duş alın sizi cok cok rahatlatıcaktır unutmayın dogum öncesi gibi sonrasıda güzel hatırlanmalı 💐💖
Ve ne olursa olsun bebeginizi esiniz harici kimsenin yanında emzirmeyi sizi kırarlar üzerler boş laf kalabalığı ile canınızı sıkarlar süt mü yok ememmiyor mu ac mı öbürünü de emzir vs vs bebegi acıktıgı zaman alın ve odanıza uzaklaşın sessiz sakin göz göze bakarak sadece bebeginiz ve siz varken emzirin 💐💖
Sütünüz olucak merak etmeyin dogaya gercekten baksanıza Bi hangi yavru sütsüz kalıyor inek doguruyo kimse ona sütü yok demiyor at doguruyo kimse ona yine memeni tutamıyor demiyor hepsi tüm hayvanlar emziriyo biz insanlara yapılan bu eziyetler yüzünden pek cok anne emzirmek ten soguyor ve bebekler o memeden mahrum kalıp biberonla mama içiyor yapmayın 💖💐
Mama kötü demiyorum yanlıs anlasılmasın 10 aylık oglum 3 ay emdi mamayla büyüdü ama cevre baskısı beni mahvetti sizi mahvetmesin diye söylüyorum 💐💖
Kesinlikle elektrikli Bi pompa edinin marka fark etmez bebek her emdikten sonra 15 dk sagım yapın Sütünüz inanılmaz akıcaktır hatta üstünüz basınız ıslanır 💖💐
Bebegi kat kat giydirmeyin isilik olup canları yanabilir 💐💖
Gazı olucaktır aglıcaktır merak etmeyin ilk 3 ay zor gecse dahi 3 aydan sonra neseli gülücekleriyle sizi cok cok mutlu edecektir 💖💐
Güzel anneler aklıma gelen nacizane tavsiyelerim bunlar kınamayın beni sizden bilgim cok degil bende deneyimleyerek ögrendim ve sadece ben üzüldüm siz üzülmeyin diye anlatmak istedim 😊😊herkese iyi geceler 😊💐💖