Zeynep1278 Kanguru aldınız miii, solomom baby ve nuna arasında Kaldim ben. Sizin aldığınız ve güzel bulduğunuz markalar var mı?
Kubra-kurt-aksoy Zeynep1278 ben bu gün indirimden nuna aldım araştırdığıma göre çok kaliteli kullanan arkadaşlarımda memnun olduklarını söyledi
Zeynep1278 Aygul01 Kubra-kurt-aksoy hayırlı olsunnn, ben de kararsız kaldım , sağlam ve kullanışlı duruyor
Ozlem23 Zeynep1278 ben nuna aldım bugün e bebekten internetten söyledim nasıl bilmiyorum ama videolarıni izledim güzel duruyo bakalım nuna markasını beğenirim zaten
Aygul01 Zeynep1278 solombaby en sağlıklısı. Nunaya baktım ama durusu hosuma gitmedi bebegin bacakları M şeklinde olması lazım. Ben solombaby aldım ama hiç kullanmadık kullanamadıkta hep evde olduğumuz içim. O yüzden acele etme derim. Ki çoğu insan kanguruları ikinci el alıyor cunku kullanmıyorsun bide her bebek sevmiyor
Zeynep1278 Aygul01 o bacak duruşu önemli gerçekten. Ben de o kısma dikkat ediyorum araştırırken. Nuna indirime girmişken alsam mı kararsızlığı yaşadım ama haklısınız şuan öncelikli ihtiyaç değil biraz da bebeğe göre haraket etmek en iyisi
nev_hena Bildiğim kadarıyla en iyisi, en ergonomik olanı Ergobaby. Dünyaca ünlü bir marka ama çook pahalı. Az kullanılmış ikinci eli alınabilir. Ama piyasada çok sahtesi varmış. :/
BtlMlkNz Zeynep1278 Canım beş sene önce almıstım 450₺ ye unısex model almışım iyiki tekrar düşünürsek yavrumuz olsun diye yoksa bende asla o fiyata almam .