ESRAFS Merhabalar sevgili anneler, anne adaylari… bugün 33.haftaya girdim.ve kontrole gittim. Ilk gebeligim. Doktor plesentanin kireclenmeye basladigini soyledi ve devam ederse erken dogum olabilecegini söyledi. Daha önce başına gelen var midir
Demet3435 ESRAFS ilk kızımda oldu 26 haftalıkken öğrendim. 1 ay hastanede yatışım yapıldı. 37 haftada sezeryan ile aldılar. Şimdi ikinci gebeliğim bundada 34 haftalığım 2 hafta geri dedi doktorum. Kireçlenme başlamış. Sadece zayıf oluyorlar canım. İlk kızım 47 cm 2500 doğdu. Şimdikide o civarda olurmuş. Sağ sağlim kucağımıza alalımda zayıf olsunlar hiç sorun degil.
Aaaaaassss Hayırlı akşamlar Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle benimde hamileliğimin 38 haftası bana da aynısını söyledi doktorum 34 haftada gelişimine göre değerlendirmek gerekiyormuş kilo alıyor mu almıyor mu kordonda tıkanıklıktık olmadığı sürece Allah’a şüküreler olsun ki olmadı şuana kadar yaşlanması da kireçlenmesi de son haftalarda normal kabul ediliyormuş 🌸
ESRAFS Demet3435 merhabalar, evet saglikli gelsinlerde dogumdan sonra toparlarlar insallah.. rabbim evlatlarımızı korusun
Demet3435 ESRAFS genelde sigaradan oluyor dedi doktorum ondan sordum canım. Allah sağ sağlim kavuştursun bebişlerimize ❤️