Elif06_ Busra228 gecer zaman seni cok iyi anlorum canim az sabret yanilma payin olmaz kafan karismaz hem. Suan doktorlar bile farkli soyleyeblir
Busra228 Elif06_ aynen öyle canım,bugün ultrasona gidince daha bi heyecanlandım nedense inşallah rabbim isteyen herkese gönlüne göre nasip etsin
Elif06_ Busra228 aynen canim yinede atmak istedm buraya erkek kensdni baya belli edyo gozukuyo yani. Visne suyu icip ckolata yyerek girdim ultrsna oyle yap sende😊😊
Busra228 Elif06_ teşekkür ederim kuzum o senin içindeki güzel tatlılığın,seninkide öyle maşallah ❤️❤️ Konuşmak iyi geldi seninle 🥰 heyecanı paylaşmak daha güzel bişeymiş
Elif06_ Busra228 aynen canim bizi biz anlariz sadece heyecanini cok iyi anliyorumm benim gbisin sabirsiz heyecanli mutlu 😊 sende sag ol canim gonlune gore olsun hersey 😍😍
Elif06_ Busra228 bende ole ama kafam karismasindansa bekledim . Netligi sverim ayni zamanda :) 3 4 haftaya kesinlesir sabret azicik😀
Busra228 Gulsen4224 yaaaa çok teşekkür ederim şimdiye kadar seni bekledim hep okuyorum yorumlarını inanıyorum sana ❤️😍 çıkıntısı yok demi çünkü bende göremedim