Mervenur19 Esrasrgzl çoook normal benim 2 günde 1 e falan düştü psikolojik olarak kendini biraz hazırla ben 12-5 de şuan çok şükür kusmam falan çok nadir
Ohaezgi Esrasrgzl evet ne güzel geçmiş 9 ay kusmak mı isterdin 😂😂 çok zoor benim 16da bitti sabah bi uyandım kusmuyorum havalara uçmuştum resmen😂
Mom5 Kişiden kişiye değişen bi durum bu anormal bi durum olacağını sanmıyorum ona bakılırsa Bn bir kere bile kusmadım midem bulanmadı yani
Lulemom Valla benimde 10. Haftada bıçak gibi kesildi resmen bende şok oldum 😄 arada bi yine bulanıyor ama çok rahatsız edici değil
OzgeAlya Esrasrgzl Ah keşke benimde azalsa :( Ne yemek yiyebiliyorum nede su icebiliyorum .yemek desen hayatta mutfağa giremiyorum 🥺
Lulemom Esrasrgzl aynen bende hiç kusmadım zaten normalde de kolay kolay kusabilen bi insan da değildim. Sadece kokular yada yemekler falan midemi bulandırıyordu. Şimdi çok keskin kokular dışında bişi midemi bulandırmıyo
Ays0 Prilam Dr kullanıyorum ben gece 1 tane yetiyordu şuan 11+1 ve 2 gündür ilaç yetmiyor 2 adet içmeye başladım benim arttı sanki bulantım
Gulsumanne1 Ben 9 haftaya girdim ilk çocuğum olacak inşallah benim sadece bulantı vardı hafif tiksinme daha çoktu bazı yiyeceklerden değişebiliyor hafta hafta Allah’ım kucağımıza sağ Salim almayı nasip etsin amin 🤲🏻🌸🌸🌸