Bende herkes gibi burada ki doğum hikayelerini okuyup kendim için cesaret verici hikayeler arıyordum. Ve 15 ocak cuma günü dünyanın en güzel duygusunu tatmış oldum. O güne kdr hem korku vardı hemde bir an önce kızıma kavuşma isteği bir an önce doğumu atlayıp kızımla evime geleyim diyordum ama inanın doğum anı o kdr değerli o kdr güzel ve özel ki o anı bile insan tekrar tekrar yaşamak istiyor ve inanım dayanılmayacak korkulcak bir acı değilmiş. Ben herşeyden korkan bir insan olarak bunları söyüyorum benim gibi korkanlar var ise içiniz rahat olsun. Neyse doğum zamanına gelirsek 13 ocak çarşamba günü doktoruma gittm nstyr girdim sancılarım çıktı fakat hissemiyordum 2. Kez çatı muayenesi oldum ve o an kanamam oldu 1 cm açıklığım vardı ama doktorum bebek henüz kanalda değil dedi, Sancın olursa ve sıklaşırsa ya da suyun gelirse hemen gel dedi. Eve geldik o gün tüm gün kanamam geldi azar azar perşembe sabahı uyandım sancılarla bebeğim içimde sertleşip kasılıp sancı geliyordu 15 18 dk arası, o günde doktoruma yazdım gel göreyim dedi gittim bebeğimin suyuna baktı kalp atışlarını dinledi bir sorun yok çatı muayenesi yapmayacağım tekrar kanama olmasın sancıların 5 dk ya düşerse gel dedi. Tekrar eve döndük. O akşam saat 7 den itibaren sancılarım sıklaşmaya başladı ve şiddetlendi, 12 dk 10 dk derken anneme ve eşime duşa girip yatacağımı söyledim saat 11 gibiydi yattım gece 3 e kdr zar zor uyumaya çalıştm sancılarımı karşılayarak derken 3.30 da kalktım artık dayanamıyordum 8 dk 6 dk derken 4 dk lara düştü sancılarım saat 5 te eşimi ve annemi uyandırıp doğuruyorum hemen gidelim dedim ve ağlamaya başladım korkumdan. Hemen gittik hastaneye vardığımızda 5.30 du beni nstye bağladılar doktoruma bilgi verdiler ve doktorum yatış verdi sonrasında suyumu patlattılar azcık su aktı bebek kakasını yapmamış dediler yoksa sezeryana alacaklardı. Sürekli sancı çektim ta ki epidural verilene kdr epidural öyle güzel bir şey ki saat 10 gibiydi tüm acılarım gitti hiç birşeyi hissetmiyordum artık. Sürekli gelip açılmamı kontrol ettiler hastaneye gittiğimde 3 4 cm di ve öğlen 1 de 10 cm tam açıklığı bulmuştu hadi doğuma gidyoruz dediler ben yine ağlamaya başladım korku ve mutluluk hepsi karıştı. Girdik doğuma eşimde geldi yanıma var gücümle ıkındım tam sayısını bilmiyorum ama 6 veya 7 kez ıkındım ve gözlerimi bir açtım o muhteşem an karşımda kanlar içinde ciyak ciyak ağlayan minik bebeğim üzerime koydular ben ağlıyorum o ağlıyor hemen kanını temizleyip göğüsüme yatırdılar bana temas eder etmez sustu o sussa da ben ağlamaya devam ettim öyle tarifsiz öyle güzel ki inanın hiç bir acı dayanılmayacak gibi değil. 52 cm 3166 gram doğdu canım kızım. Allah herkese nasip etsin bu tarifsiz duyguyu bekleyen herkes sağ sağlim bebeğine kavuşsun. Ayrıntılı ve uzun oldu ama benim gibi korkanlar için açıklama yapmak istedim. Hakkınızı helal edin. 🥰👋🤗