Hilalsny Gozdeozel-34 ben 29da kontrole gittigimde bas asagida donmus demisti doktorum su an 35 hala basi asagida sukur 37de cati muayenesi olucam o zaman da dogum seklim netlesecek insalah :)
Hazan_yeli25 23 haftaligim ters duruyor dedi doktor duzelirmi ne zaman geçmesi lazım doğum pozisyonuna .yada zor mu pozisyon değişmesi hep böylemi kalıcak bilgim yok? Ne zaman belli olur son hali
Hilalsny Hazan_yeli25 benimde o haftada makat gelisti sonra ne zaman dondu bilmiyorum ama 29da kontrolum vardi 29da bas asagi duruyo donmus demişti
Gozdeozel-34 32 haftadan sonra dönüyormuş bebekler de normalde yerleşiyormuş doğum kanalına. Döndükten sonra Doğuma ne kadar süre sonra gittiniz peki ?
Gozdeozel-34 Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 😊 beni döndüğü zaman doğar hemen diye korkuttular ondan sormak istedim
crescent_ Gozdeozel-34 29 da gittiğimde henüz yan duruyordu ama 1 hafta sonra hissettim resmen o gün döndüğünü ve şu an tekmeleri ortada ve göğsüme yakın hissediyorum. muhtemelen 30 da dönmüş oldu. 3 hafta sonra öğrenicem inşallah