Zeynepsuveannesi Bebek pusetini alıp ne zaman kulla maya başladınız hemen mı yoksa biraz büyüyünce mı
Gamzey Zeynepsuveannesi hemen başladım ben canım hatta hastaneye götürdüm hastane çıkışında onunla götürdük eve üzerine battaniye örtünce hiç soğuk geçirmiyor gibi geldi bana
Esosun Zeynepsuveannesi zaten pusetsiz hastaneden göndermiyolar artık canım arabada portbebeler falan güvensiz olduğu için. Puseti sabitliyosun arkada yatırıyosun birazcık yenidoğana göre ayarlanır tabi yavaş yavaş gidiyosun evine 😍
Beyzan Zeynepsuveannesi hemen kullanıyor hastaneden onunla çıkıyor zaten. Yeni doğan yastığı var içine onu koydum ben pusetin içinden çıktı ama ayrı da satılıyor
neslihann87 Zeynepsuveannesi hastaneden pusetle çıkardım ve aşılarına kontrollerine pusetle götürüyorum
Gamzey Zeynepsuveannesi Yok canım zaten anne karnında iki büklüm oldukları için orda daha rahat hissediyorlar kendilerini istersen altına ince bir battaniye serpebilirsin tsbiki
Beyzan Gigy evet trafik çevirmesinde polis ceza yazabilir. Ama zaten özel araçta en güvenlisi puset Allah korusun ani bir frende çıkan hr şey olabilir.Bazi özel hastaneler puset olmadan çıkamazsınız diyormus hatta.
Gigy Beyzan evet duydum ben de onu biz de bugün aldık ,güvenli ve emniyetli en güzeli zorunlu olmasa da herkes kullanmalı zaten
masalsmomm Zeynepsuveannesi hastaneden cıkarken kullandım ilk sonrada hep arabada yatırdım aksine cok rahat oluyor onun içi anne karnındaki sekline göre dizayn edilmiştir oyızden ismide ana kucagıdır bi battaniye serip yatırabilirsiniz cok rahat eder bebekler.bekarken bebek magazasında calıstım 🥰
Beyzan Gigy kesinlikle öyle sadece şunu söyleyebilirim gerekli mi diye sorana..kendi arabası olmayan ve gittiği yere toplu tasima ile giden için biraz zor puset ağır bir de onlara port bebe daha mantıklı
Sedaerhan Zeynepsuveannesi hastane cıkışın da kullanılmaya başlanıyor hem araba içinde bebek rahat eder
Damlahtp Zeynepsuveannesi hemen kullanıcaz çünkü hastanelerden pusetsiz çıkartmaya izin yok artık yani kullanım süresi doğumdan sonra hemen:)