prensesim35 NilGrl bn oğlumda doğum yaptığımda bi takım istediler ilk giydirmek için çantayı almadılar doğumhaneye
BurcuLice NilGrl hastahane çıkışı bebek bezi çorapta koyabilirsin hastane çıkışında ince battaniye var zaten kalın battaniyede çantada durur mis gibi 🌹
Tahaninannesii Tevhide001 benim ilk gebeliğim kardeşimin iki çocuğu var o demişti yine de çorap koy içine giydiriyorlar diye
Buketkucuk NilGrl hastane çıkışı battaniye veriliyor diye biliyorum ama pek bilgim yok doğuma yakın hemşirelere sorarım muhtemelen🙏🏼
Rukiyeqltntssss Benimde merak ettiğim konulardan birisi ilk bebeği giydirdiklerinde zıbınmı giydiriyorlar yoksa dikişsiz düğmesiz beyaz içlikmi
3prensesannesii Rukiyeqltntssss zıbın giydiriyorlar o dikissiz hırka gibi olanı hep geri veriyorlar yani bende oyle oldu
mmek_2014 Rukiyeqltntssss ben iki kere dogum yaptım ikisinde de sadece zıbın giydirdiler. Digerini geri verdiler
Kuboskubos1 mmek_2014 penye battaniye koydum bir tane uzun kol zıbın bir tane kısa kol zıbın bezini çorabını bide 5li hastane çıkışı koydum. Ekstra bir şey gerekiyor mu
Babyy1S NilGrl 1 tane ust 1tane zıbın 2tane pijama 1tane eldiven sapka corap 1tane bez 2tane kalın battaniye Benden bu sekilde istediler