Eski9 Gzrilknur tabiki farklı o gazdan anlaşılıyor peşpeşe bir kaç gün üst üste olunca anlıyor insan zaten kiloyla değilde karın içi yapısıyla mi alakası var bende anlamadim
Kimkibu Secuuss 20+2 olduk bugun arada tatlı yediğimde portakal yediğimde kıpırtılarını hissediyorum bide 2 gündür müzik açıp uzanıyorum o zaman durmuyor kuzum😍
Beriliko17 Bende 15. Haftada kipirtisini hissettim duzensizdi tabi şimdi 21. Haftamdayim dışarıdan bile belli oluyor ☺️
Secuuss Elif06_ eveet benimde öyle sol tarafımda oluyo ama bagırsak kısmında olmuyo zaten biraz daha alt kısmında hareket oluyo.. gözün aydın canımm benimde kızım oluyoo😍😍
Elif06_ Secuuss aynen canim ne guzel bebm icmden kiz gecyordu hep. Ama erkek olcagnu hisstmistim ruyamdada cok gordum erkek dye. Saglklaa gelsinlerrrrr :):)
Buketkucuk Secuuss ben 16.haftamda hissetmiştim ilk kıpırdanmalarını ama ilk güçlü elimle dokunduğumda bile hissedebileceğim güçteki tekmesini 19-20.haftalarımda hissetmiştim
kubrasahinbaz Bende 17. Haftamda hissetmeye başlamıştım. Şuan 26. Haftayız o kadar hareketli bi bebiş ki geceleri uykumdan uyanıyorum artık😀
yildirimsfamily Karın kasın gergindir. Tam hissedince göbeğin şeklini esnetince çok güzel oluyor. Güzel duygular. Krem kullanımı ihmal etme birden genişlerse çatlama 👍 olur
Secuuss yildirimsfamily hindistan cevizi yağı kullanıyorum gece yatarken canım bide kakao yağı aldım krem almayı düşünmüyorum
yildirimsfamily Secuuss bende zeytinyağı kullanıyorum 27 yiz ama olmadı şükürler olsun çatlama inşallah böyle devam eder