Aysenur80 Beyazmelekkk banada hareketlerini hissettiğinde gel demişti ben 18 haftalıkken hissettim gittigimde yine sordu ebe hissediyor musun diye evet diyince yaptı aşıyı
Biyolog-anne Beyazmelekkk ilk defa duydum hareket ile bi ilgisi olduğunu bana 20. Haftanı doldurduktan sonra gel demişti 21. Haftamda aşımı yaptılar.
Nilaylks Beyazmelekkk Cuma günü ilk aşığı oldum bana öyle bir şey sormadılar zaten günümüz gelmişti randevum vardı hazır gelmişken vuralım dediler
Didem34 Beyazmelekkk bebegin hareketlerini hissediyor olmanız lazm. bide bebegim kalp atısını duyması lazm öyle vuruyorlar aşıyı.kalp atıslarınada bakıcak bebisin
icimdekikelebek zynn bana da ebe söyledi doktorun yanında çalışan kendi de yeni doğum yapmıştı yani her yerden bir şey duyuyoruz ben de korktum
Meryemkale Beyazmelekkk bende 20de yaptırdım ilk dozu hissetmeden vurmuyolar canım sanırım herhangi bi komplikasyonda bebeğin durumunu anlayabilmek için🤷♀️
ayazmomm Bende dün oldum aşıyı 17+3 böyle olduğunu bilmiyodum umarım bir sorun çıkmaz haftasonu kontrolüm var🙄
Gizem19 Beyazmelekkk ben 20. Haftada doktoruma sordum o da yaptırabilirsin dedi sağlık ocağı hareket etmeden yapmak istemedi ama ben yaptırdım ve birşey olmadı geçen hafta da 2. Dozu yaptırdım şuan gayet hareketli çok şükür
Medine_25 Beyazmelekkk Çok saçma bir sebep benim de ilk hamileliğim ama bana 20. Haftada ilk doz vuruldu 4 hafta sonra 2.dozu vuralım dedi 15 şubat ’ta 2.dozu vurulacagim inşallah 😊
Alininannesii1 Ben de 21.hafta da 1.doz…25.haftam gelincede 2.dozu vuruncam..igne sonrasi dinledi bizim ebede…