elifinannesiiii Her aylık rutin gebelik takibimde muayene öncesi stres heyecan yaşıyorum doktorun ağzından bebeğimle alakalı kötü birşey duymaktan korkuyorum ben mi cok evhamlıyım sizlerde benim gibi misiniz acaba? 🤗
Sonfeyz elifinannesiiii aynen 😀 her muayeneye girişte kalbim atiyo atiyo kötü birsey mi olcak diyorum. Çıkarken şükür şükür diyorum. Her gidişte aynisi 😂 Allah zor imtihanlar vermesin olsa da ne yapabiliriz 😔
Asyaayaz1 Aynen öyleyim cnm motive olmaya çalışıyorum ama o odaya her girdiğimde yüreğim ağzımda sanki bebişler gelene kadar bize rahat yok onlar iyi olsunda biz böylesine razı oluruz❤️
elifinannesiiii Asyaayaz1 aynen öyle canım benim ahh onlar iyi olsunda gerisi önemli değil yarın kontrolüm var yine beni stres sardı😂
elifinannesiiii Sonfeyz evet allah zor imtihanlar vermesin insallah🙏🏻 Benim bebeğe 2 hafta önce down sendromu dediler fetal dna sonucu ile olmadığı anlaşıldı cok zor zamanlar geçirdim ama beklemekten başka elimden birşey gelmedi🙁
Sonfeyz elifinannesiiii her zaman her turlu risk var ama ne yapabiliriz cocugumuzdan mi vazgececegiz. İyi düşünüp dua edelim. Allah zor imtihan vermesin. Eskiden annelerimiz test yaptirmamis biz nasilsak öyle kabul etmisler simdi fazla ayrintili inceleniyor kimi zaman iyi kimi zaman da ortada birsey yoklen böyle duygular yasamamiza neden oluyor.